Murat Güloğlu, Aliyev Hakkındaki Yorumu Sonrası Fox TV'den Kovuldu

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkındaki edep dışı yorumu sonrası Murat Güloğlu, Fox TV Hafta Sonu Çalar Saat programı sunuculuğundan kovuldu.

Murat Güloğlu, Twitter üzerinden onur ve gurur duyduğunu söyledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
12.03.2017

Murat n'aptın ya? Her "doğru" her yerde söylenmez ki. Adamlar zaten tetikte bekliyor, bahane arıyordu. Geçmiş olsun.

12.03.2017

Şaka gibi ya 'E ne var bunda yalan mı' diyenler olmuş. Ne manyak insanlar var yahu. Hayatta belden aşağı bir çok gerçek var bir şeyin gerçek olması onu açıkça söyleyebileceğiniz anlamına mı geliyor. Milyonlarca insanın izlediği bir TV programını sunarken bir başka devlet başkanının yatak odasıyla ilgili bir yorum yapabiliyorsan ve bunda hiç bir sakınca görmuyorsan üstlendiğin sorumluluğun farkında değilsin demektir.

12.03.2017

Haklısın ülkenin en çok izlenen kanalında, çalıştığın kanalın daha önce kriz yaşadığı ve henüz atlatamadığı kardeş devletin liderinin eşi ve yatak odası ile ilgili şaka yapmak dünyanın en normal durumu. Hem niye öyle söylüyorsun canım, erken boşalıyor olma, iktidarsız olduğu için karısına jigolo tutmuş olma ihtimalinden de bahsedebilirdi. Ne var ki onda? Hakaret değil o. Ufakta olsa bir ihtimalden bahsediyor spikerimiz. Spikerlerimiz başka devlet liderlerinin özel yaşantıları ile ilgili her türlü yorumda bulunabilirler. Diplomatik kriz yaratma ihtimalini boş vermeliler. Yarın Cem Öğretir çıkar Donald Trump'un oğlu ile ilgili bir haberden bahsederken 'Donald Trump ve karısının cinsel birleşmelerinden elde edilen ilk ürün olan Robert Trump Bodrum da tatil yaptı' diye sunar haberi. Yolsuzluklardan bahsetmekle çok güzel bir noktaya değinmişsin. Çok alakalı çünkü. Yerden göğe kadar destekliyorum yolsuzlukları. Her türlüsünü...

12.03.2017

Yazık ya bir Erdoğan bir Aliyev, Türk dünyasının itibarını yerle bir ediyorlar...

TÜM YORUMLARI OKU (28)