Murat Gezer ve Nazlı Çarmıklı Dünya Evine Girdi: Mina Başaran’ı Feci Kazada Hayatını Kaybetmişti

11 Mart 2018 tarihinde BAE’den İstanbul’a hareket eden Kaptan Pilot Beril Gebeş ve İkinci Pilot Melike Kuvvet’in kokpitinde bulunduğu Başaran Holding’e ait, TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti, İran üzerindeyken düşmüş ve içinde bulunan 11 kişi yaşamını yitirmişti. Düşen uçakta bulunanların ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve arkadaşları olduğu ortaya çıkmıştı. Murat Gezer, evlilik hazırlığı yaptığı Mina Başaran’ı bu feci kazada kaybettikten 2.5 yıl sonra hayatını Nazlı Çarmıklı ile birleştirdi. Çiftin düğünü dün akşam sadece bir törenle gerçekleştirildi. Bu haber sonrası Murat Gezer kimdir sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Murat Gezer ve Nazlı Çarmıklı çiftinin düğününden kareler…

Murat Gezer Kimdir?

Almanca ve İngilizce bilen Murat Gezer işadamı. American InterContinental University'de eğitim gören Murat Gezer ailesine ait şirkette çalışıyor. Matbaacılık işi yapan Murat Gezer, 14 Haziran’da hayatını Nazlı Çarmıklı birleştirdi.

Nazlı Çarmıklı Kimdir?

Murat Gezer’in evlendiği Nazlı Çarmıklı hakkında internette fazla bir bilgi bulunmuyor. Banu ve Hakan Çarmıklı’nın kızlarından olan Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer’in düğünü Çarmıklı'nın ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısının bahçesinde yapıldı. Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer, bu mutlu günlerine şahitlik etmeleri için 60 kişi davet etti. Çok sade bir düğün organize eden çiftin nikahında yiyecek-içecek ikramı olmayacak

Mina Başaran Kimdir?

Ailesinin tek kızı ve Başaran Holding'in veliahtı olan 28 yaşındaki Mina Başaran 2013 yılından beri şirkette aktif rol alıyordu. Mina Başaran'ın Can adından erkek kardeşi var. Mina Başaran pek çok dergiye seyahat yazıları da yazıyordu.

Özel jette Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının olduğu öğrenildi. Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki en büyük yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!