Murat Başoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Murat Başoğlu Uzun Süre Sonra Ortaya Çıktı

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, yeğeni ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra uzun süre ortalıkta gözükmemişti. Ünlü isim, Bodrum Yalıkavakta objektiflere yakalandı. Spor salonuna girerken görüntülenen Murat Başoğlu, açıklamada bulunmadı. Bu haber sonrası ‘Murat Başoğlu kimdir’ sorusu internette aratılmaya başlandı. Murat Başoğlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar…

Murat Başoğlu Kimdir?

Murat Başoğlu 1968 yılında İzmir'de doğdu. Tahir Başoğlu adında abisi olan oyuncu geçtiğimiz sene, abisinin kızıyla kendisine ait teknede sarmaş dolaş yakalanmış ardından evliliği bitmişti.

Murat Başoğlu, 17 yaşında mankenliğe başlamıştır. 10 yıl podyumlarda yer alan Başoğlu, ardından televizyon dünyasına transfer oldu.

Televizyondaki ilk işi 1996 yılında Şebnem Dönmez ile sunduğu 'Sabah Şekeleri' oldu. 1997 yılında yine Şebnem Dönmez ile 'Görevimiz Tehlike' adlı yarışma programını sundu.

8 Haziran 2012‘de Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programının 1. Sezonunun sunuculuğunu yaptı.

2013 yılının başında yenisi başlayan ve TV8 ekranlarında gösterilen “Bir Fikrin mi Var?” adlı yarışma programında sunuculuk yaptı.

2013 yılında juri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Demet Akbağ‘ın olduğu “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programını Murat Başoğlu sundu.

Son olarak 2012 yılında 'Bir Milyon Canlı Para' programını sundu.

2003 yılında televizyon kariyerine ara veren Başoğlu, aynı yıl 'Biyer Reklam Ajansı'nı kurdu. Daha sonra 'Tulipan' markasıyla tasarım ofisi kurarak işlerini devam ettirdi. 'Takkunya, Bobblehead ve Catoonbox' gibi markalar altında tasarım ürünleri ticareti yapıyor.

2003 yılında ise Hande Bermek ile dünyaevine giren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir oğlu dünyaya geldi. Eşini, evli olan öz yeğeniyle aldattıktan sonra boşanan Murat Başoğlu intihar haberleriyle gündeme geldi.

8 Haziran 2012‘de Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programının 1. Sezonunun sunuculuğunu yaptı.

2013 yılının başında yenisi başlayan ve TV8 ekranlarında gösterilen “Bir Fikrin mi Var?” adlı yarısma programında sunuculuk yaptı.

2013 yılında juri koltuğunda , Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin Ve Demet Akbağ‘ın olduğu “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programını Murat Başoğlu sundu.

Filmleri :

2010 – Makber (TV Dizisi)

2010 – 2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV Dizisi)

2007 – Tatlı İntikam (TV Dizisi)

2002 – Zeybek Ateşi (TV Dizisi)

2001 – 90-60-90 (TV Dizisi)

1999 – Nilgün (2) (TV Dizisi)

1999 – Nilgün (Sinema Filmi)

1993 – Bizim Mahalle (TV Dizisi)

Popüler İçerikler

ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Antalya'daki Teleferik Faciasında Mahsur Kalan Bir Vatandaşın Çektiği Görüntüler Ortaya Çıktı