Murat Bardakçı: 'Zeki Müren, Türk Müziğinin Canına Okumuştur'

CNNTürk'te konuşan Murat Bardakçı, Zeki Müren hakkında konuştu. Badakçı, Zeki Müren için 'Türk müziğinin canına okuyan isimlerden biridir benim için Zeki Müren. Türkçesi kötüdür. Rrr diye böyle Türkçe mi olur? Bazı harflerin üzerine Rrr diye basacaksın... Yani Türkçesi kötüdür' dedi. 

Zeki Müren için Amerikanvari stardır da diyen Bardakçı, 'Popüler sanatçıyla klasik sanatçıyı karıştırmayın. Zeki Müren 1950 sonrası Amerikanvari star kavramının bir örneğidir Türkiye'de. Bunda sanat aramayın stardır o..' diyerek sözlerine devam etti.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
04.07.2017

Murat Gökhan Bardakçı, Türk gazeteci, yazar, müzikolog,tamburi ve televizyon programcısı Arapça, Farsça, Fransızca, İngilizce ve Osmanlı Türkçesini bilmektedir. Sen kimsin diyenler için aydınlatır umarım. Hadi canım siz Şeyma Subaşı, Nusret, Kerimcan falan konuşun boşverin. Kimse kim...

Evet aynen öyle dolu bir kişidir. Fikirleri ve gözlemleri dikkate alınmalıdır. Öyle ki bu yorumlarından sonra Zeki Müren'i sevmeme rağmen tekrar bir araştırma ve tartma gereğini gördüm. Sonuç olarak çok katılmadım fikrine ama insanlar Murat Bardakçı kimmiş ne haddineymiş tarzı sözler ediyorlar da kimse de demiyor sen kimsin bu lafları ediyorsun diye..

Pasif Kullanıcı
04.07.2017

Zeki Müren hakkında ne demiş beni ilgilendirmez. Bu adam yobaz, ukala, itici biri. Tipi de baykuşa benziyo. İsterse Nirvana'nın sağ kolu olsun beni bağlamaz. Birini sevmedim mi sevmiyorum.

Pasif Kullanıcı
03.07.2017

Murat Bardakçı müzikologdur. Zeki Müren'le ilgili konuşabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (46)