Murat Bardakçı: 'Türkiye'nin En Güçlü Olduğu Dönemler Tek Adam Dönemleridir'

Gazeteci Murat Bardakçı, Tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Bardakçı'nın o programdaki sözleri ise gündem oldu.

Murat Bardakçı, Az Önce Konuştum programında "Demokrasinin olmaması bizim eksiğimiz değil genetik yapımız. Demokrasi kıta Avrupa’sı için bambaşkadır. Şark dünyası tek adam sever. Türkiye’nin en güçlü olduğu dönemler tek adam dönemleridir" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR

Yüzlerce yıl önce hiç bir ülkede parlamento falan yokken Türklerin iki senede bir kurultay toplayıp hakan seçtiklerini nasıl anlatacağız bu dangalağa?

31.01.2023

O iş Osmanlı eliyle araplaştırılmadan önceydi. Artık yarı Arap olduk

31.01.2023

Sonunda birisi daha benimle aynı fikirde. Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Binlerce yıl tanrı kralcılıkla, padişahlıkla yönetilen bir millete cumhuriyet tabiki de absürt gelecek ve ne yapacak ne edecek yine biad edecek birini bulacak. Atatürkün en büyük hatası bu ülkeye cumhuriyet getirmekti. Yeni ülkeyi kurup 1.Mustafa Kemal diye oturacaktı tahta. Bak bakalım şimdi bir tane siyasal islamcı bok atmaya çalışır mıydı Atatürke

01.02.2023

Aksini düşünmeye gerek yok çünkü. Adam hayatta en hakiki mürşid ilimdir demiş nesini düşünücen aksinin ? Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiş aksini düşünüp ne yapıcan ? Aksi düşünmelik fikirleri yok ki adamın.

Malesef haklı. Demokrasi olacaksa da bu kesinlikle koalisyonlu parlamenter sistem olmaması lazım. Yoksa 1-2 sene hep iktidar değişir. Bu güney Avrupa için de geçerli, İtalya'da mesela her 1-2 dene seçim yapılır. Fransa'da böyle idi, başkanlık sistemine geçerek sorunu çözdüler. Türkiye'de de güçlü denetimli başkanlık sistemi iyi olurdu. Ama bakalım... Gelecekte ne olacak.

31.01.2023

Bir musibet bin nasihatten iyidir sözünü referans alan basın, aydın, sol, liberal, sosyalist ve sayamadığım kim varsa bunun tekrarlanmasına izin vermez diye tahmin ediyorum. AKP'den önceki ifade özgürlüğü ve basının zincire vurulmamış halinin yanında, sermaye sahiplerinin oyunları sayesinde iktidara "getirilen" AKP'nin böyle bir dikta kuracağını hiçbiri hayal edememiştir eminim.

TÜM YORUMLARI OKU (18)