Murat Ağırel'in Tek Kişilik Hücresine 112 TL Elektrik Faturası: 'Berat Albayrak Haklı, Hayat Çok Ucuz!'

Silivri Cezavi'nde tutuklu bulunan gazeteci Murat Ağırel, tek kişilik hücresine 112 TL elektrik faturası gelmesine tepki gösterdi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı tiye alan Ağırel, 'Sayın Berat Albayrak'ı ben de destekliyorum. Normalde hayat çok ucuz' dedi.

Silivri Cezavi'nde tutuklu bulunan gazeteci Murat Ağırel, tek kişilik hücresine gelen 112 TL'lik elektrik faturasına tepki gösterdi.

Twitter'dan temmuz ayına ilişkin faturasını paylaşan Ağırel, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı da eleştirerek, 'Sayın Berat Albayrak'ı ben de destekliyorum. Normalde hayat çok ucuz.Mesela ben tek kişilik bir tecrit koğuşunda; bir kettle ve bir tv sahibi olmama rağmen 112 TL elektrik faturası geldi. Dış güçlerin işi! Yoksa bu kadar yüksek elektrik faturası nasıl gelsin?' ifadelerini kullandı.

Ağırel'e gelen yüksek faturaya tepkiler 👇

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
15.08.2020

Arkadaşlar. Berat Bey'i yanlış anlıyorsunuz. Hayat ucuz derken sizin, bizim hayatlarımızın onların gözünde 3 kuruşluk değeri yok ondan bahsediyor. Enflasyondan neden bahsetsin, enflasyondan anlayan biri gibi mi duruyor Berat Albayrak ?

15.08.2020

Pandemi ayağına yapılan soygunu unutmadık.

14.08.2020

Elektrik fiyatı dolara bağlı. En temel yaşamsal ihtiyaçlarını dahi kendi kendine çevirip yetiremeyen bir ülkede yaşıyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (17)