Murat Ağırel’in İddiası: Kemal Kılıçdaroğlu İlk Turda Yanıltılmış!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyasında Millet İttifakı’nı PKK terör örgütüyle birlikte anmıştı.

Erdoğan’ın İstanbul mitinginde, PKK elebaşılarının, Kemal Kııçdaroğlu’na oy istediği ve gerçek olmayan video dahi gösterilmişti.

Gazeteci Murat Ağırel, Ak Parti’nin yaptığı bu terör kampanyasının ilk turdaki etkisini yazdı.

“Bu durumu “Neden bunun doğru olmadığı, yalan olduğu topluma net şekilde anlatılmadı” diye CHP’li yetkililere “Neden bu dili tercih ettiniz” diye Ak Partili isimlere sordum.”

“AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bu kampanyanın başarılı olduğunu araştırmada görmüş ve devam etmiş”

“CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yaptırdığı araştırmada ise Erdoğan’ın tercih ettiği kampanyanın oy oranlarına etki etmediği sonucu çıkmış.”

“Yani her kim Kılıçdaroğlu’na bu araştırma sonucunu vermiş ise ciddi manada yanıltmış.”

Murat Ağırel’in yazısını okumak için tıklayınız…

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Kılıçdaroğlu'nun "Deep Fake" Montajlı Görüntüleri Erdoğan'ın Mitinginde!

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
20.05.2023

ben hiç araştırma falan yaptırtmadan saçmalamayın olm halk o kadar da aptal değildir falan derdim.demekki bilgi çağında bile bilgisiz kalınabiliyomuş aq.adamlar kendini a haber izleyip,ensonhaber sitesinde okuyup iyice mala bağlatmış hiç mağaralarından çıkmıyorlar,ork gibiler amk.

Pasif Kullanıcı
20.05.2023

Bu halk o kadar aptal işte, kaç yerde gördüm KK nın pkk yı destekliyorum dediği montajlı deepfake videolarını.

Pasif Kullanıcı
20.05.2023

Ahlaklı olun ama bu kadarıda aptallık! Siz de yapın, montajda gerek yok, yayın bunların bütün iğrenç videolarını sosyal mecralarda…

20.05.2023

Kitlesinin çoğu sosyal mecra kullanmıyor, TRT, Ahaber izliyor. Kullananlar da bizim paylaşımlara bakmıyorlar bile, kendi aralarında takipleşiyorlar. Herkes kendi yankı odasında konuşanları duyup gaza geliyor, biz de dahil. Biz de 1 gün boyunca yandaş medyayı izlesek her şey çok güzelmiş, uçup kaçıyormuşuz aslında diye düşünürüz. Hiç bir şekilde yalan söylendiğini onlara ulaştırma imkanı yok. Bu medya tekelleşmesine bir şekilde son vermek lazım, onlara ulaşmamız lazım.

20.05.2023

Mesele Kk'nin kimi yanıltmasından çok objektif olmak gerekirse Kk'nin böyle bir sonuca inanmış olmasıdır. Halkı iyi tanıyor ise zayıf noktalarından biri olduğunu bilir, ekonomi kötü olduğu halde iyi olduğu algısını verdikleri halde yiyen millet bunu hayli hayli yer. onlar çıkıp böyle bir kampanya yürüttükleri zaman daha sert ve tabiri caizse daha çirkin bı şekilde çıkıp şimdi yapmış oldukları gibi asıl kendilerinin terörle bağlantısını anlatacak,basacaklardi.

20.05.2023

HDP kendilerine destek vermiş olsaydı yine olası, kardeş parti olacaklardı.tvlere çıkaranlar, mektup okuyanlar, davul zurna ile karşılayanlar kendileri iken ve şimdi HÜDA-PARi meclise kadar sokmuşken hâlâ karşı tarafa terör yaftasi yapıştırıp kampanya yürütmeleri kendilerinin ikiyüzlülüğü, halkın cahilliği ve sonucunda maalesef ki muhalefetin basiretsizligi.

TÜM YORUMLARI OKU (30)