Murat Ağırel’e Tehditler Sürüyor: “Yarın Öbür Gün Yüzünü Kesecekler”

Gazeteci Murat Ağırel, futbolda kara para aklama ve şike iddialarının üstüne gitmeye devam ediyor. Murat Ağırel, Onedio'da Pelin Çini’ye verdiği röportajda kendisine gelen tehditlerinden sadece birini gösterdi. Ağırel, tehditlerle ilgilisi ise ‘korkmuyorum’ ifadesini kullandı.

Murat Ağırel, Tuzlaspor’un maçlarında fahiş fiyatlarla satılan biletlerleri ilk gündeme getiren isim olmuş ve kara para aklama olayı olduğunu iddia etmişti.

Sonrasında yine Tuzlaspor’un maçlarında oynanan yüksek fiyatlı bahis kuponlarını ortaya çıkarmıştı.

Murat Ağırel’in, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya hakkındaki iddialarında Özkaya’nın Galatasaraylı kimliğini vurgulaması ise Sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki çekmişti.

Murat Ağırel, Onedio’ya verdiği röportajda Murat Özkaya ile yazdığı yazıda hata yaptığını ve Özkaya’nın Galatasaray Kongre Üyesi olmasından önce Eyüpspor Başkanı olduğunu söyleyerek hatasını düzelttiğini ifade etti.

Murat Ağırel’in Pelin Çini’ye verdiği röportajı buradan okuyabilirsiniz 👇

Gündemdeki Gazeteci Murat Ağırel: "Yolsuzluk Yapanın Siyasi Partisi ya da Takımı Olmaz. Hırsız Hırsızdır!"

Ağırel, konuyla ilgili aldığı tehditlerin de çok fazla olduğunu söyledi ve röportaj sırasında gelen tehdit mesajı gösterdi.

“Bak şu biraz önce geldi mesela. (Bana telefonuna gelen mesajı gösteriyor) Küfürler hariç okuyayım hatta kayıtta da olsun. Bu mesajı atan K.T.Ş . 'Yarın öbür gün bir holigan ibreti alem için suratını kesecek' demiş bana. Yaz bunu da lütfen!”

Murat Ağırel, futbol yorumcuları Nevzat Dindar ile Alper Mert tarafından da hedef alınmıştı.👇

Detaylar

Murat Ağırel'e Spor Yorumcuları Nevzat Dindar ve Alper Mert'ten Canlı Yayında Tehdit: "Ayağını Denk Al"

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
24.11.2023

yapar yapar bizim gerizekalı halkımız yapar. adam suçu ortaya çıkarıyor ama ortada takım adı geçiyor diye tehdit ediliyor... ah benim ülkem vah benim ülkem.

24.11.2023

bu topunu s.ktiklerimine futbol de başka bişi deme, ülke işgal edilse, savaşa girse bu amınakoduğumun stadyum kafalıları yine maça gider.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ