Murat Ağırel Altınların İçinde Yüzen Fenomen Nevra-Murat Bilem Çiftinin Ödediği Kuş Kadar Vergiyi Açıkladı

Sosyal medya fenomenleriyle ilgili mali takip devam ederken, gazeteciler de araştırmayı elden bırakmıyor. Murat Ağırel, altınların içinde yüzen Nevra - Murat Bilem çiftinin 3 yıl içerisinde ödediği vergiyi açıkladı. Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

Dilan-Engin Polat çifti ile başlayan skandal gittikçe büyüyor. Fenomenlerin kaynağı belirsiz kazanç ve vergi usülsüzlüğü devletin yakın takibinde.

Dilan Polat'ın ev sahipliği yaptığı bu masa kamuoyunda "Şampiyonlar ligi" olarak adlandırılmıştı. Yapılan incelemelerden sonra fotoğraftaki 12 fenomenin mal varlığına en konulmuştu.

Bir başka fenomen çift ise Nevra - Murat Bilem çifti. Nevra Bilem, katıldığı Gelin Evi programında "altın tutkum var" açıklamasıyla tanınmıştı.

Nevra Bilem, "altınlarla dolu havuz keyfi" paylaşımıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

Araştırmacı gazeteci Murat Ağırel, Bilem çiftini mercek altına aldı ve ödedikleri vergiyi ortaya çıkardı.

👇

3 yılda ödenen vergi toplamı 20.257 TL!

Bakalım Bilem çifti 3 yılda toplam 20.257 TL vergi ödemeleri iddiasına ne cevap verecek?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

İnsan Hayret Ediyor! TikTok'ta Canlı Yayın Açıp Gaz Çıkartan Kadını Binlerce Kişi İzledi
Demet Akalın'ın Şiddet İddialarına Engin Polat'ın Annesi Şükran Polat'tan Sert Yorum Geldi
Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden Ömür Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
05.12.2023

benim dürbanlı bacımın mütevazi hayatını gısgandılar...

05.12.2023

Yıllardır vergi vermiyorum diye video çekiyorlar devleti yönetenler ise uyuyor. Verginin tabana tamamen yayılmasını işte en çok bu yüzden istiyorlar(sanki yayılmamış gibi) Bunlar gibi binlercesinden alamadıkları vergileri işçi, emekli, memurdan alabilmek için. Peki bir anda zenginleşmesini sosyal medyada ifşa etmeyen sessiz hırsızlar ne olacak. Dün parayı bulup bugün "bakın biz kuyumcu dükkanı gibi geziyor uçak alıyoruz ferrariye biniyoruz fakirler, siz de bizi takip ederek geçmiş hayatımızın kompleksini izleyin" diye canlı yayın açmıyorlar. Bu süreçte devlet yoktu ortada, zarar verildikten sonra zarar veren amacına ulaştıktan sonra toplum baskısı ile bir avuç kalan namuslu gazetecinin haberleri ile harekete geçilmesi zaten nasıl bir bataklığın içinde olduğumuzu gösteriyor.

05.12.2023

amk şunlara bakıon binlerce-milyonlarca takipçisi var ama tanımıyoz, şunları fenomen yapanları bı yere kapatmak daha mantıklı olacak gibi geliyor bana. Şu dp olayı patlamasa bunlar da kaynayacakti arada.

TÜM YORUMLARI OKU (17)