Münevver Karabulut'un Babası Konuştu: ‘O Mezar Boş ya da Başka Biri Var’

Cem Garipoğlu’nun katlettiği Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un savcılığa yaptığı ‘mezar açılsın’ başvurusu reddedilmişti. Karabulut, ‘o mezar ya boş ya da başka biri var’ açıklamasında bulundu.

Savcılığın Cem Garipoğlu hakkında verdiği karardan bu içerikte bahsetmiştik

Başsavcılık Karar Verdi: Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açılacak mı?

‘Adamın ölmediğine yüzde yüz eminim’

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtlayan Karabulut, 'Neden intihara inanmıyorsunuz?' sorusuna şu cevabı verdi: 'O kadar çok sebep var ki; bunlardan biri de yavrumun parçalara ayrılarak katledildiği koltukta bu vicdansızlar gülümseyerek mutlu aile pozu verdi. Hayatlarında hiçbir değişim olmadı. Ne evlat acısı yaşadılar, ne de kızıma dair bir acı. Ayrıca katilin cezaevinde Çince, İngilizce öğrendiği bilgisi var. Kaç kez yurtdışında görüldüğü de dillendirildi. Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim.'

‘Kızımın kanının yerde kaldığını görmek istemiyorum’

Tek hatasının otopsiye girmemek olduğunu belirten Karabulut, 'Bu konuda neden diretmedik, halen onun pişmanlığı içimizi kemiriyor. Bu katil intihar ettiğinde eşime ve avukatıma fotoğrafını gösterdiler. O fotoğraf da inandırıcı gelmedi bana' diyor. 

Karabulut, 'Benim tek dileğim var, mezarın açılması. Tek korkum da o mezar açıldığında orayı boş görmek! Ya da orada başkası var. İnanmıyorum, ölmedi. Kızımın kanının yerde kalmadığını gördükten sonra ölmek istiyorum. Başka bir beklentim yok' diye konuştu.

‘Aileden para almadık’

Aileden para aldıkları iddialarına da cevap veren Karabulut, 'Bu aileden tek kuruş para almadık. Araya girmek isteyenler oldu ama onların kirli parasına tenezzül etmedim. Kızım öldürülmeden önce aşçıydım, şimdi mesleğimi yapamıyorum. Çünkü bıçağı her elime aldığımda kızım aklıma geliyor. Sadece devlet, mahkeme sonucu 1 milyon 200 bin lira tazminata hükmetti. O parayı da 14 yıl sonra aileden icra yoluyla aldık. Oğluma laf söylüyorlar. Ablasının acısı yüzünden ABD'ye gitti, mühendis oldu. Kendi parasını kazanıyor' ifadelerini kullandı.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Bircan Bali: 'Münevver Karabulut Zengin Biri Tarafından Öldürüldü Diye Babası İstismar Edecek Hale Geldi'

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
23.12.2022

Kesinlikle katılıyorum. O mezarda Cem yok. Ama takibi daha çok yapılmalı, ses çıkarılmalı ki mezar açılsın. Olay çıkarmazsan istediğin olmuyor bu memlekette.

23.12.2022

daha geçen yine istediler yine açılmadı. o zamanki habere de yazmıştım, savcı arkadaşım bu mahlugun ölüm raporunu yazan kişi. öldüğünden emin . o mezar açılsa DNA testi yapılsa o kişi cem garipoglu çıksa, yine insanların çoğu inanmaz. çünkü bu ülkede hiç bir kuruma( özellikle devlet kurumlarına) güven yok.

Pasif Kullanıcı
28.12.2022

Çünkü bir suçluyu mossad gelip yurtdışına kaçırıyorsa ve özel pazarlıklarla geri getiriliyorsa bunda bit yeniği olmasından daha normal bir durum yok. Ama olan sapkın bir ayine kurban edilen veya ailenin iğrençliklerine şahit olan bu kıza oldu. 🤔

23.12.2022

Ak Partinin el attigi heryerden bu tür kokular her zaman hakli cikar.Bunlarin oldugu yerde adalet cürük kokar...Halada algiyla bile suclama yapip gemi yürütüyorlar.Yabanci Devletler de bile komedi konusu Kasikci cinayetinden ötürü oldu ve eger birini yok etmek istiyorsan ve Mahkemede hakli cikmak istiyorsan buna en güzel örnek Türkiye diye dalga geciyorlar.O yüzden bu baba hakli bu Karabulutun katili pislik Cem gariboglu VIP gecisle hic bilmediginiz bir yerde yasiyor olabilir.Öldügüne 85 milyon bencede inanmiyor.Türkiyede yesil dolarlarla hersey olabiliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ