Mülteci Genci 'Seni Nasıl Öldüreyim?' Diye Tehdit Etmişti: 'Şakaydı, Basın Abarttı'

Geçtiğimiz gün sosyal medyada paylaşılan videoda bir kişinin, arabasına aldığı göçmen genci ölümle tehdit ettiğini hepimiz üzülerek seyredip, 'nasıl bu kadar zalim olunur?' diye düşünmüştük... Görüntülerin medyada geniş yer bulmasının ardından, polis ekipleri görüntüleri inceleyerek 33 yaşındaki şahsı yakalamayı başardı ve içimizi bir nebze de olsa da rahatlattı. 

'Seni nasıl öldüreyim?' şeklinde tehditler savurduğu görüntüleri sizlerle paylaşmıştık 👇

Ya Paranı Ya Canını: Çaresiz Genci 'Ülkemde Ne Arıyorsun?' Diye Ölümle Tehdit Etti

Binlerce kişi tarafından paylaşılarak tepki gösterilen görüntülerle ilgili bazı sosyal medya kullanıcıları da  durumu cumhuriyet savcılıklarına bildirdi. Sosyal medya kullanıcıları ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘yağma’, ‘tehdit’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama’ suçlarının işlendiğini belirterek gencin ve şahsın bulunmasını talep etti.

Polis ekipleri, yürüttükleri titiz çalışma ile Yalova’nın Altınova İlçesi’nde Afgan uyruklu olduğu belirlenen Hüdaverdi Roz Muhammed ile görüntüleri çeken 33 yaşındaki A.A.’ya ulaştı.

'Tamamen bir şakaydı. Basın bunu abarttı...'

Videoyu çektiği tespit edilen A.A. verdiği ilk ifadesinde videoyu şaka amaçlı çektiğini, Afgan uyruklu genci ise Altınova İlçesi’ndeki büyükbaş hayvan çiftliğinde çalıştırdığını söyledi.

Adının Hüdaverdi Roz Muhammed olduğu belirlenen 20 yaşındaki genç ise Türkiye’ye kaçak giriş yaptığı için Yalova Göç Müdürlüğü’ne sevk edilecek.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
01.06.2017

Olan Hüdaverdiye oldu yine.

Çocuk yerine adamı sınır dışı edin.gitsin afganistanda şakalaşsın.

O şerefsiz yüzünden Hüdaverdi Roz Muhammed sınır dışı edilecek gibi görünüyor. Bırakın adam ekmeğini kazansın. Kendine elinden geldiğince güzel bir hayat kursun burada.

TÜM YORUMLARI OKU (29)