Mükemmel Bir Atmosfer Yaratarak Sevgilisine Havalimanında Evlenme Teklif Eden Kadın

Tanıdık kim varsa havalimanına çağıran Bethanie Heard muhteşem bir ortam oluşturarak ailesini ziyaretten dönen sevgilisi Nicholle Warren'a evlenme teklif etti. Olacaklardan habersiz bir şekilde valiziyle gelen Nicholle muhteşem bir sürprizin ortasına düşerek hayatının en mutlu anlarından birini yaşadı.

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
YORUMLAR
25.02.2018

Öğk, böğk yazanları da anlamak çok güç. Alan memnun, satan memnun size ne oluyor Allah aşkına? Herkesin çukuru kendine, günahsa sen bunlara ıyk, bıyk yapacağına en doğru, en dürüst, en mümin nasıl olursun ona kafa yor, ahiretliğin için daha faydalı bir şey yapmış olursun. 3 günlük bebeğe iç organlarını paramparça edene kadar tecavüz edenlerden bunun kadar mideniz bulanmıyor. İnsanlığınız ciddi anlamda sorgulanası.

26.02.2018

sabitlenesi yorum.kesinlikle katılıyorum.

25.02.2018

o kizgin red vsvs işaretlerine basanlar neye göre bastılar! napıyorlardi? iki insanin mutluluğundan bu kadar mi haset duydunuz sirf cinsel yönelilmleri farklı diye yazik !!!

25.02.2018

Ve günüm şenlenir :)))) Herkese inat Aşk özgürdür..Gerizekalılar aşkın kadın ve erkeğe bir kutu içinde hediye edildiğine sanmaya devam ederken hiçkimse onlara gerçek aşkın yanından bile geçmediklerini suratlarına çarpmıyor. Böyle güzelliklerin ileriki dönemlerde çok ciddi bir şekilde artıcağını düşünüyorum ki hali hazırda çok ciddi bir yükseliş var..Aşk için savaşmaya devam!

TÜM YORUMLARI OKU (14)