Müjdat Gezen'in Atatürk Anısı: 'Ezanı Atatürk'e Borçluyuz'

CNN Türk’te yayınlanan ve Güneri Cıvaoğlu’nun sunduğu Şeffaf Oda’ya konuk olan ünlü sanatçı Müjdat Gezen, Atatürk anısını paylaştı. Annesi ile gerçekleşen bir konuşmasında Atatürk anısını anlatan Müjdat Gezen'in o konuşması...

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.01.2017

Ona borçlusunuz. Fransız'ı, İngiliz'i, Yunan'ı, Ermeni'si, İtalyan'ı ülkeyi işgal ederken ezan okunacağını mı sanıyordunuz ? 15 Temmuz gecesi yaptığınız gibi "ya Allah bismillah Allah-u Ekber" diyince kaçmıyor bunlar. Süngüyü geçiriyor.

Pasif Kullanıcı
31.01.2017

Süryanisi, Müslümanı, Yahudisi HEP BERABER savaştı.

30.01.2017

Atatürk çok dindar bir insandı ama dinsiz gibi gösterilmeye çalışılması halk ile arasını açmak için yapılan büyük bir Komünist oyundu, tutmadı. Bu yüzden Laiklik dinsizlik değil, düşünce ve inanç özgürlüğü demektir. Hiç kimse Atatürk üzerinden dinsizlik propagandası yapamayacağı gibi, Atatürk'ü de dine karşı gibi gösteremez.

30.01.2017

Atatürk'ün dindarlığı kendisi ile Allah arasındadır kimseyi ilgilendirmez. Laiklik konusunda doğru söylemişsin ama müslüman halkın inanç özgürlüğünü borçlu olduğu bu büyük lider din düşmanları (solcular ya da komünistler değil) tarafından bizzat dinsiz ilan edildi. Senin o kesimlere karşı olmadığını sanıyorduk başına taş mı düştü :)

30.01.2017

Müjdat Gezen.... Adamsın! "Atatürk var olma sebebimizdir." Atatürk'e dil uzatanlara: Esir iken mümkün müdür ibadet?/ Yatıp kalkıp ATATÜRK'e dua et./ Senin gibi dürzülerin yüzünden,/ Dininden de soğuyacak bu millet/ İşgaldeki hali sakin unutma./ ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz./ Sen anandan yine çıkardın amma/ Baban kimdi bilemezdin şerefsiz. Neyzen TEVFİK

31.01.2017

Tartışman benimle, rahmetli babamla değil. Ne söyleyeceksen bana söyle ama Kerimcan Durmaz üslubunla değil. Türk'sen, düşmanken de mert olman gerektiğini, aileyi karıştırmaman gerektiğini bilirsin.

TÜM YORUMLARI OKU (67)