Onedio Logo

Muhteşem Yüzyıl'ın 9 Saraylısı

Kapak Görseli
null Görseli

Muhteşem Yüzyıl’ın en önemli 9 erkek karakteri GQ Türkiye’nin Nisan sayısında bir araya geldiler. Usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifine poz veren oyuncular çarpıcı açıklamalarda bulundular.

kaynak:http://gecce.com/

null Görseli

Halit Ergenç: Uzun ve zor bir işti, yordu. Bizi pek çok noktada zorladı ama bir sürü de şey öğrendik. Çok da fazla düşünmüyorum yani bitecek diye; o havaya girersem, okulun son haftasındaki çocuklara dönermişim gibi geliyor. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi yaşıyorum. Son bölümler en çok asılmamız, temponun en yüksek olması gereken bölümler. Maratonun son düzlüğü; hepimiz depara kalkacağız. Bu işten alnımızın akıyla çıkacağız.

Ozan Güven: Duygu olarak ağır bir iş, canlandırdığımız karakterlerin sorumluluğu var. Ezberimizden çıkıp bir şey yapamıyoruz; tarih söz konusu. Selim Bayraktar: Türkiye dışında birçok ülkede de dizimiz seyrediliyor. Aslında Türkiye’yi sevdirdi, tanıttı.

Mehmet Günsür: Kafalar farklı, daha vahşi bir dönem. O devirde yaşayan bütün insanlar da dönemin vahşetinden nasibini alıyor. Bir de saray ve hanedan kafasını bugünün kafasıyla algılamak zor. Serkan Altunorak: Muhteşem Yüzyıl ömür boyu unutamayacağım bir iş. Böyle bir ekip, bu ülkede, daha önce hiç görmedim; nerede kaldı içinde çalışmak..

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yorgunluktan Bitkin Düşen Kasiyerin Viral Olmasıyla Çalışanlar Sorunlarını Anlattı
Yorgunluktan Bitkin Düşen Kasiyerin Viral Olmasıyla Çalışanlar Sorunlarını Anlattı
Özgür Özel Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı?
Özgür Özel Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı?
Diyanet’in Cuma Hutbesi: “Kısa Giyinmek Haramdır, Sessiz Kalan Herkes Vebal Altında”
Diyanet’in Cuma Hutbesi: “Kısa Giyinmek Haramdır, Sessiz Kalan Herkes Vebal Altında”