Muhteşem Tasarımlar Var: Araç Piyasası Kızışırken Markalar 2020 Model Araçları İle Göz Kamaştırıyor

2020 yılına girerken sene olması nedeniyle araç piyasası kızışmış durumda. Markalar yeni model araçlarını da tanıtmaya başladılar.

Birbirinden harika tasarımlara sahip olan modelleri hep birlikte görelim.

Not: Burada gördüğünüz araçların arasında en düşük motor seçeneği olan modeller en az 150 bin TL'den başlamaktadır. Fiyatlar için lütfen bayilere başvurunuz.

Peugeot 508

İlk olarak 2018 yılında Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan 508 ülkemize giriş yaptı. 301 modeli ile büyük başarı yakalayan Peugeot bakalım 508 ile birlikte nasıl bir yol izleyecek göreceğiz. Superb, Passat segmentini hedefleyen 508 3 farklı motor seçeneği ile gelecek. Liste fiyatının 240 bin TL'den başlayacağı belirtiliyor.

Skoda Octavia

Piyasayı domine eden Octavia 2020 modeli ile de oldukça iddialı. Motorundan şanzımanına kadar Skoda'nın özel teknolojilerini barındıran araç 1.4 motor ve 6 ileri DSG'den seçeneğine de sahip olacak.

Volkswagen Jetta

Yumuşak hatlı tasarımı, dayanıklı şanzımanı ile birlikte özellikle iş için sık tercih edilen bir 'komfor' aracı olan Jetta bu sene de isminden sıkça bahsettirecek.

Volkswagen Golf 8

VW'nin Golf serisi tüm dünyayı domine ediyor. Golf'in birinci kasa tasarımından itibaren hem performans hem de tasarım açısından zirveye ulaşan Golf, sekizinci kasası ile de gözleri dolduruyor.

Honda Civic

Civic 93-94 Avrupa kasasından bu yana ülkemizde çok sevilen ve tutulan, ikinci eli yüksek bir model. 2020 modeli de tasarım açısından oldukça hoş. Teknik performans olarak ses tanıma ve komut sistemi, adaptif hız sabirleyici, çarpışma önleme asistanı ve şerit takip sistemi kontrol mekanizması yer almaktadır. Sedan ve HB modeli var. Yeni Honda Civic 2020 modeli 1498cc motor hacmi, 182PS maksimum güç, 220Nm tork ve 1.5L motora sahiptir. CVT şanzıman bulunuyor.

Honda Jazz

Keskin hatları, geniş iç hacmi ile aile aracı olarak tercih edilen Jazz bu yıl Hybrid motor ile karşımıza gelecek. Aynı zamanda araca Crossover serisi de eklendi.

Volvo S60 T5

Volvo her zaman için 'dayanıklı kasası ve güçlü motorları' ile gündeme geliyor. Güncel fiyatlar için bayilere başvurunuz.

Volvo XC90

XC90 için ne desek az kalır. Tam bir konfor aracı olan XC90 ile dışarıya dair rahatsız edici en ufak bir şey duymayacaksınız.

Renault Clio

Ülkemizde satış rekorları kıran, Hatchback serisinin öncüsü Clio, uzun süredir '5' model kasası ile bekleniyordu. Hafif daha tombul duruşu ve yuvarlak geçişli tasarımı ile alıcılarını bekleyecek. Arka kasasının Seat Leon ve Golf karışımı gibi durduğunu da ekleyelim.

Dacia Duster

1,6 – 1,3 litre benzinli ve 1,5 litrelik dizel motor seçenekleriyle sunulacak olan Dacia Duster fabrika çıkışlı LPG özelliğine de sahip!

Mercedes CLA

Kalite, konfor ve keyif Mercedes'in CLA serisinde de devam edecek. Ama fiyatı da dudak uçuklatıyor. 307 bin TL'den satışa sunuluyor.

Mercedes A Serisi

cdn.mercedes-benz.com.tr

Kendi segmentinde Golf ile mücadele etmeye çalışan A serisi bu sene de iddialı. 235 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Audi A4

En çok tutulan modellerinden olan A4, 2020 modeli ile de iddialı. 2000 silindir güçlü motoru ve konforu ile ön plana çıkıyor. 437 bin TL'den de satışa sunuluyor.

Audi A3 Hatchback

Ülke olarak Hatcback modellerin hastasıyız. Tasarımı ve güçlü motoru ile Audi A3 bu yıl da iddialı.

Hyundai Elantra

Eski kasaları ülkemizde hala tutuluyor ve kullanılıyor. Yeni Elantra da 1.6 motor seçeneği ile ülkemizde.

Hyundai i20

Hyundai'nin ülkemizde çok tutulan 'i' serisinden i20 de bu yıl yeni tasarımı ile yollarda olacak.

Mazda 3 Sedan

Son yıllarda yaptığı ataklar ile rakipleri ile arasını kapatan Mazda, 3 Sedan modeli ile çok şık duruyor. Özellikle kendi motor ve şanzıman teknolojisi fark yaratıyor. Sedan 1.5 motor seçeneğine sahip. Düz vites benzinli aracı 125 bin TL. 201 bin TL'ye kadar fiyatlar çıkıyor.

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
YORUMLAR

Peugeot 508, D segmentinde yer alan bir arabadır. Dolayısıyla rakibi Jetta ve Octavia değildir, Passat ve Superb'dir. Komfor kelimesinin de konfor olarak yazılması gerektiğini düşünüyorum.

13.11.2019

A4, 2020 modeli ile de iddialı. 2000 silindir güçlü motoru ve konforu ile ön plana çıkıyor. 2000 silindir nasıl sığmış?

13.11.2019

Teşekkür ederiz biz başka dolandırıcılara bakalım

TÜM YORUMLARI OKU (7)