Muhteşem Sesi ve Yeteneği ile Almanya'da Mozart Ödülüne Layık Görülen Ali İnsan'dan 'Altın Yüzüğüm Kırıldı'

Uzun zamandır hiçbir ses sizi bu kadar etkilememiştir! Tüyleri diken diken eden sesiyle ve müthiş keman yeteneği ile Ali İnsan, Almanya'da Mozart ödülüne layık görüldü. Burada da kendisinin Altın Yüzüğüm Kırıldı performansını izleyebilirsiniz.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Anlaşma Sağlandı: Alex de Souza Süper Lig'e Geri Dönüyor!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
05.09.2018

Müthiş.... tebrik ediyor başarılarının devamı diliyorum. Çocuklarınızı illa doktor, mühendis olsun diye zorlamayın; olmayınca da çocuklarınıza gerizekalı muamelesi yapmayın. Yeteneklerini keşfetmesinin önünü açın. Belki çok iyi müzik kulağı vardır, belki çok iyi resim yapacaktır. Belki çok iyi sporcu olup milli müsabakalarda TR yi temsil edecek. Çocuklarınızın hayallerinin peşinden koşmasına izin verin. Sanatla, sporla uğraşmasına müsaade edin. Yobaz yetiştirmeyin. Çocuklar bizim geleceğimiz, ışığımız. Onlara kıymet verelim.

06.09.2018

Bu yeteneği keşfetmek almanlara kaldı demek ki.Köy enstitüleri kapanmayacaktı ülkenin kaderi ile oynadılar aksi hallerde köylü çocukları orada yetiştirilecekti.

Pasif Kullanıcı
05.09.2018

Ulan pipini yerim senin! Ses 10 numara, keman çalış 10 numara, zaten göründüğü gibi efendilik de 10 numara. Bir anne baba daha ne isteyebilir ki evladından. Umarım iyi yerlere gelirsin evladım.

Niye pipisini yiyosun lan çocuğun yazık değil mi

TÜM YORUMLARI OKU (13)