Muharrem Sarıkaya'nın Tokat Attığı İHA Muhabiri Ahmet Demir'den Açıklama: 'Dava Açacağım'

Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı İHA Muhabiri konuştu. Demir 'Benden özür dilemeye çalıştı. Müdürüm ısrarla kabul etmemi istedi ve ben de yaşına hürmeten kabul ettim ancak avukatımla görüştüm. Rencide olduğum için hukuki süreci başlatacağım' dedi.

Öte yandan konuyla ilgili Cumhuriyet gazetesine konuşan İHA Muhabiri Ahmet Demir, yayın sırasında yaşananları anlattı.

Demir şunları söyledi:

'Ben kameramanlık görevi yapıyordum. Muharrem Bey, kendi kanallarıyla irtibat kurabilmesi için kendi telefonunu kullanmak istedi. Kendi telefonumuzu vermek istedik ama kendisi ısrarla kabul etmedi. Kendi telefonu çekmeyince yayın esnafında sürekli hareket yaptı. Görevim olmasa da durumla ilgilenip telefonumu verdim ve sonrasında bana bu hamleyi yaptı. Çok zoruma gitti bir şey yapamamak ve karşındaki insanın bir şey yapmaması' dedi.

Benden özür diledi

Sarıkaya'nın özür dilediğini ifade eden Demir, şöyle devam etti:

'Benden özür dilemeye çalıştı. Müdürüm ısrarla kabul etmemi istedi ve ben de yaşına hürmeten kabul ettim ancak avukatımla görüştüm. Rencide olduğum için hukuki süreci başlatacağım. Salı günü dava açacağım.

İlgili haber 👇

HaberTürk Yazarı Muharrem Sarıkaya, Kamera Önünde Çalışanı Tokatladı!

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
19.12.2021

donuna kadar al.

19.12.2021

çalışan birine kabalıktan nefret ederim. hep güldürmeye çalışırım o yüzüme bakmasada kolay gelsin iyi akşamlar vs.. bu kesinlikle kabul edilemez yaşını sikerler insan olcan önce..

19.12.2021

Fatma Şahin bu olaydan sonra hiç istifini bozmadan yayına devam ediyor ve gülücükler saçıyor evet gülüyor. Bu kadın ne yazık ki bir belediye başkanı zamanında da kendi halkına öküzün trene baktıkları gibi denildiği zaman yine gülmüştü. Dünyada kötü insanlar var elbette fakat bu kötü insanların inatla seçen halkı ben anlamıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (16)