Muharrem İnce'yi Küstürdüler: 'Kâbusunuz Olacağım'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde partisinin cumhurbaşkanı adayı oldu. Bu açıklama sonrası Muharrem İnce, çeşitli polemiklerle gündeme gelmeye başladı. Bazı gazetecilere küstüğünü açıklayan Muharrem İnce, “Kâbusunuz olacağım” dedi.

Muharrem İnce’nin Nevşin Mengü, Fatih Portakal gibi gazetecilere telefon açıp sert ifadeler kullandığı iddia edilirken, İsmail Saymaz ise İnce'nin kendisine "küstüğünü" duyurmuştu. Mengü de Muharrem İnce’nin kendisini arayarak “Siyasetçiler artık böyle arıyor, ‘Sana ne falan’ diye… Kafa tutuyor böyle. Elimde veri var diyorum, ‘Yok ya’ diyor. Acayip hal yani” demişti.

Sosyal medya hesabından gündem yaratacak bir paylaşımda bulunan Muharrem İnce, “Sizin perde arkasında kurduğunuz ittifakları, kirli ilişkileri görüyorum. Beni bulaştıramazsınız! Benim ittifakım gençlerle, gariplerle, emekçilerle, esnafla, bu ülkenin namuslu bütün evlatlarıyla… Hak yiyenler Çeteler Beslemeler Atatürk düşmanları Kâbusunuz olacağım Bekleyin!” dedi.

Ya Arıyor Ya da Mesaj Atıyor: Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Küstüğü İsimler ve Nedenleri
Anket: İmamoğlu ve Yavaş Formülünün Oylara Etkisi Ne Oldu?

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
16.03.2023

Evet 2018 24 Haziran'da bi kabus olmuştunuz.. 20:00 sularıydı.. insan unutamıyor.

16.03.2023

Vay amk bin kere aciklanmasina, ispatlanmasina ragmen hala isitip isitip ayi seyi soyluyorlar. Sonra da biz AKP secmeninden farkliyiz diye ortada geziyorlar.

16.03.2023

senden bir cacık olmaz modern tayyip!

16.03.2023

Şovmenlik yapan boş bir siyasetçi.

TÜM YORUMLARI OKU (43)