Muharrem İnce ve Meral Akşener’den Gelmeyen Açıklamalara Aşırı Haklı Olarak Tepki Gösteren İnsanlar

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin andaki durumuna dair açıklama bekleyen seçmenler Muharrem İnce ve Meral Akşener'e tepki gösterdiler. Yakından bakalım...

18.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
24.06.2018

Fox'tan takip ettim ben sonuçları. Fox'ta bile sonucların manipule edildiginde israr etmek artik provokasyon olur denildigine gore cok da abartmamak gerekir. Ben de hic olmadigi kadar sorunsuz gectigini dusunuyorum secimin. Yapacak bir sey yok. Demokrasi boyle bir sey iste. Cogunluk ne isterse o. Onumuzdeki maclara bakalim diyip devam edecekler.

25.06.2018

Allahim akli selim bir insan etrafini citle cevirip korumaya alalim 👏👏

24.06.2018

Adil değildi lakin çıkan sonucu kabul ettiklerini bildirmek zorundalar aksi provokatörlük ve halkı galeyana getirmek olur. OHAL koşullarında bu kadar arkadaşlar. İnce verilen 15 milyon ve Akşener verilen 3.6 milyon için teşekkür edip siyaset hayatlarına devam edecekler. Sel gider kum kalır. Gitmez denilen herkes gider, evet herkes, %91,4 evet oyu alanların cenazelerinde ''hakkımı helal etmiyorum'' sloganları yükselen bir ülke burası.

25.06.2018

Muharrem İnce bile adil olmasa bile adam kazandı dedi, CHP 96% oranında (nasıl ölçtüler bilmiyorum ama) sayım doğru dedi ama hala insanlar bas bas bağırmaya çalışıyorlar oylar çalındı bilmem ne diye. Kraldan fazla kralcı olmayalım arkadaşlar onlar bile kabul ettiler kaybettiklerini artık düşman olmak değil memleketimiz, vatanımız için biz ne yapabiliriz onu düşünme vakti. Farklı görüşte olabilirsiniz, eleştiriyor olabilirsiniz ancak bir ülkenin başkanına, liderine yada adına her ne demek istiyorsanız ona düşman olamazsınız. Bu vatana ihanettir. Lütfen ayrımı iyi yapalım. Eleştirelim, yerelim, fikirlerine icraatlerine katılmayalım ama körü körüne değil doğrusunu göstererek ve düşmanlık beslemeyerek..

TÜM YORUMLARI OKU (29)