Muharrem İnce'nin ''YKS'den Sonra The Last of Us Atmayı Unutmayın'' Sözünün Ardından Gençler Sessiz Kalamadı!

Muharrem İnce, Twitter hesabından YKS'ye giren gençlere başarılar diledi. Fakat İnce'nin YKS'den sonra The Last of Us atmayı unutmayın sözü gençlerin tepkisini çekti.

Muharrem İnce: ''Sınavdan sonra bir The Last of Us atmayı da unutmayın.''

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sosyal medyadan gelen tepkiler:

İlginizi çekebilir;

Steam Diğer Bölgelerden Ucuza Oyun Almayı Daha da Zorlaştırıyor
Steam Yaz İndirimlerini Nazlı Yari Bekler Gibi Bekleyen Oyuncuların Tepkileri

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
25.06.2021

Muharrem İnce 'nin seçimi kaybettikten sonra yapabileceği en mantıklı şey ya siyasetten uzaklaşmak ya da uzaktan muhalefete destek verip, iktidarın yanlışlarını dillendirmekti. Muhalefet iktidara geldikten sonra parti kurup, 2023 'ten sonraki seçimlerde yarışmaktı. Şu anda muhalefetin en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu ve güçlü olduğu dönemde, muhalefete muhalefet yapmak gibi saçma bir yolda ilerliyor. Oğuzhan Uğur 'un programına katıldığında da izledim, eleştiri kaldıramıyor, sürekli başkalarını suçluyor. Yahu kimse senden hedef göstermeni beklemiyor. Alt tarafı "O akşam bana veriler gelmediği için açıklama yapamadım. Fakat bana güvenip oy verenler tepki göstermekte haklı. En azından bir tweet atarak durum bilgisi verebilirdim. Evet, hatalıyım ve bana oy verenlerden özür dilerim" dese kafadan %5 oyu artacak. Onun yerine sürekli başkalarını suçluyor. Bu tutumu gösteriyor ki, kendisinin kurduğu ve başkan olduğu parti iktidar olursa Erdoğan 'dan farksız olur.

25.06.2021

Kaşe mühür imza. 24 Haziran gecesi ikinci tura kalamayınca küstüm oynamıyorum yaptı, şimdi ne yapsaydım diye kıvırmaya çalışıyor. O kadar inanmıştık kendisine, asla oy vermem artık. Hadi yaptın bir hata, bari çık kusura bakmayın o gece yanlış yaptım de bir özür dilemeye bile yüksünüyor.

25.06.2021

Şu siyaset şekli beni aşşşşırı sinir ediyor. Gençler Avrupalı akranları gibi teknolojik aletleri cüzi fiyatlara almak, 1 ay bir yerde çalışarak en kaliteli bilgisayarı dizmek istiyor. Gençler özgürlük istiyor, Avrupa'ya yakın olmak istiyor, hayatlarına karışılmasın istiyor. Valorant oynarken hayatında ilk defa mouse kullanan Binali Yıldırım, 2013'te çıkan hikayeli oyunu bir tur atın diyen Muharrem İnce, E-Spor turnuvası düzenleyip FIFA oynayanların ekrana anlamayarak bakan siyasetçiler falan değil.

25.06.2021

böyle trend kelimeleri kullanınca gençlerden anladıklarını sanıyolar ki kelime de yanlış. o oyun atılan türden değil hacı :) böyle anlıyomuş gibi yapmaları aslında güzel. gerçekten anlamadıklarını tasdik etmiş oluyolar. gençlerle aynı dili konuşmanıza gerek yok aslında. onların derdini görüp anlayıp ve çözüm üretmeniz ve ortaya da bişeyler koymanız önemli. bakınız Mansur Yavaş ın fazla yatan sınav parasını iade etmek isteyen kıza verdiği cevap. ne trend kelime var, ne de başka bir jargon var. anlayış ve hareket var. bu yüzden senin daha yiyeceğin çok fırın ekmek var muharrem :)

TÜM YORUMLARI OKU (11)