Muharrem İnce'nin Seçim Otobüsüne Polis Müdahalesi: 'Siz Türk devletinin polisisiniz, AKP'nin değil'

"Süleyman’ın adamları, Tayyib’in adamları önümü kesiyor"

İstanbul programı sırasında Kadıköy Bağdat Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin önü trafik polislerince kesildi. İstanbul Haber İsimli Twitter hesabından paylaşılan videoda, Muharrem İnce'den seçim otobüsünün önü polis tarafından kesilerek evrak istendi.

İnce'nin polisin otobüsün önünü kesmesine tepki göstererek mikrofondan şunları söyledi:

“Siz Sedat Peker’in iddialarına bakın, PKK’lıları yakalayın, uyuşturucu tüccarlarını yakalayın. Açın önümü, siz AKP’nin değil, Süleyman’ın değil siz Türk milletinin polislerisiniz.'

'Siz Sedat Peker’in iddialarına bakın'

Otobüse ceza kesip bağlamak isteyen trafik polislerine tepki gösteren İnce, “Bu ülkede 4 sene önce bir seçim oldu. En yüksek ikinci oyu alan adam benim. 15,5 milyon oy almış, 30 yıldır seçim otobüslerinde olan biriyim. Süleyman’ın adamları, Tayyib’in adamları Bağdat Caddesi’nde önümü kesiyor arabayı bağlayacak evrak istiyor benden. Sana evrak vermiyorum. Görmüyor musun Muharrem İnce’nin seçim otobüsü olduğunu? 30 yıldır seçim otobüslerindeyim bir seçim aracından evrak istendiğini ilk kez görüyorum. Siz Sedat Peker’in iddialarına bakın, PKK’lıları yakalayın, uyuşturucu tüccarlarını yakalayın. Açın önümü, siz AKP’nin değil, Süleyman’ın değil siz Türk milletinin polislerisiniz” dedi.

Muharrem İnce’nin tepkisi üzerine ekipler yolu açtı.

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
01.10.2022

zerre sevmem bu adamı ama bu nasıl bir uygulama daha önce kime yapılmış ki bu adama yapılsın

Niye sevmiyorsun abi Muharrem inceyi? 2018'de aniden, Abdullah Gül olmayınca son 30 günde hemen inceyi çağırıp harcayanlara hesap sor. Şu an Muharrem İnce gibi bir aday CHP'de olsa idi, başka bir adaya gerek yoktu, rahat kazanırdı. Ama CHP'den herkesi ihraç ettiler. Y-chp denen bir yapı oluştu.

01.10.2022

Seçim gecesi kameraların karşısına çıkamamış, pısırıklığından ismail küçükkaya’ya mesaj atan birisi için güzel konuşma yapmış. Keşke seçim gecesi o saate kadar sandıkların başında beklemiş insanlara teşekkür edip “olmadı arkadaşlar. Emekleriniz için teşekkür ederim” deseydin. Seni bitiren Kılıçdaroğlu değil, o gece sana inanan insanları yalnız bıraktın. Seçim kaybedilir, kazanılır. Sen o gece seçmenini sattın muharrem hocam.

01.10.2022

Cumlenizin sonundaki HOCAM kelimeniz disinda her yazdiginiza katiliyorum.

01.10.2022

Her seyimiz tamam, secim gunu kendine oy verenleri satan, 8 saat ortadan kaybolan, ADAM KAZANDI DIYEN anca showyapan adamin troleri cikti.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ