Muharrem İnce'nin Sarılmak İstediği Çoban: 'Sarılma İstersen, Çünkü Kokuyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim gezilerine devam ederken Uşak yolu üzerinde bir çoban ile karşılaştı. Çobanı görünce otobüsten inen Muharrem İnce, koyunlarının başındaki adamla sohbet etme imkanı buldu. O sohbet sırasında çobanın ağzından çıkan kelimeler ise yürek burkan türden: 'Sarılma istersen abi, çünkü kokuyorum'

“Şimdi, içimden sana daha çok sarılmak geldi”

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR

Bi Muharrem Bey’in samimiyetine bak. Bi de diğer samimiyetsiz ismi lazım olmayan şahsiyete. Adam eskiden çobanlıkta yaptım deyip çoban abimizle sohbet ediyor. Halktan biri olduğunu göremeyecek kadar kör olanlar, ampulü söndürüp güneşe çıkın bi zahmet.

Oltaya koyun düştü. Bende nerde kaldı diyordum :) Buğra buralar bizim çöplüğümüz. Seçim sonrası gideceksiniz. Boş yapma, misafirliğini bil.

26.05.2018

Bence Türk halkı için en önemli şeylerden biri bir lideri "içimizden biri" olarak görebilmektir. Halka uzak, ona tepeden bakan biri asla bizim insanımızı temsil edip dertlerine çözüm bulamaz. Tabii böyle durumları hem şov haline getirip hem de halkı aşağılamak için kullananla gerçekten samimi olanı ayırt edebilmek gerek. ( bkz.fakir aile ziyareti) Bana uzun yıllar sonra ilk defa bir siyasetçi samimi geliyor, güvenmek istiyorum. Sözünde duracaksa gerçekten, yolu açık olsun...

26.05.2018

Valla karakteri de gayet güçlü birisi olarak gördüm ben. Senin bahsettiğin güç asıp kesmek, tehditle şantajla her istediğini yaptırmaksa bilemem.

Pasif Kullanıcı
26.05.2018

O koku emeğinin kokusudur amcam,kötü kokmaz. Hatta dünyadaki tüm kokulara bedeldir.

TÜM YORUMLARI OKU (32)