Muharrem İnce'nin 'Altılı Masa Dağılır' Sözleri Yeniden Gündem Oldu: 'Meral Akşener Ayrılır'

Meral Akşener, 'Milletin dediği olacak' diyerek Cumhurbaşkanı adayı olmaları için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrı yaparken, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin de geçmişte söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Muharrem İnce o anlarda, 'Millet İttifakı dağılır. Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını Altılı Masaya kabul ettiremez. Ettirirse Meral Akşener ayrılı. Başka ittifaklar doğar. Dolayısıyla oradan hiçbir şey çıkmaz' demişti.

İşte o anlar: 👇

Muharrem İnce, başka bir programda da '3 Mart'ta görüşürüz' demişti: 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.03.2023

şu adama niye kimse güvenmiyor anlamıyorum gerçekten adama kurmadık oyun bırakmadılar yine inandığı yoldan ve ilkelerinden vazgeçmedi. neye şaşırıyorsam bende adam akıl bilim diyor ne anlar bizim millet

03.03.2023

Algı, bizim insanımız hemen birilerinin dediğine kanıp taraf olmaya hazır çünkü. adam hakkında 2 tane şey paylaşıldı sosyal medyada hemen taraf aldılar adama karşı. Tüm politakacılarda yanlışlar var sonuçta insan hepsi, seni beni getirseler biz bile belki hatalar yapar, yalan söylemek zorunda kalırız halkı ikna etmek için. Bu adam da mükemmel değildir mutlaka ama başta ki kişiden iyidir, en azından başa gelse der ki "ulan bu millet 20 yıllık hükümeti indirdi, beni de indirir isterse. adam akıllı hizmet edeyim ki konumumda kalayım" kazanabilecek birisi gelsin de kim gelirse gelsin karşısına.

03.03.2023

Adam o kadar iyi biliyor ki kimin ne olduğunu o yüzden tespitleri şaşmıyor.

03.03.2023

Adam kılışdarı tanıyor tabi

TÜM YORUMLARI OKU (19)