Muharrem İnce'nin Adaylıktan İstifasını Açıklamasının Ardından Partililer Basın Mensuplarına Tepki Gösterdi

Cumhurbaşkanı adaylarından biri olan Muharrem İnce seçime 3 gün kala adaylıktan çekildiğini açıkladı. Haber seçim gündemine bomba gibi düştü.

Muharrem İnce'nin istifasının ardından partililer, basın mensuplarına Muharrem İnce'yi yalnız bıraktıkları için tepki gösterdi.

Zaman zaman arbedenin de yaşandığı anlarda tansiyon yüksekti.

İşte o anlar;

Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi: Bahaneleri Kalmasın
Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi: Oy Pusulasında Değişiklik Olacak mı?
Mehmet Aslantuğ’un Seçim Videosuna Beğeni Yağdı: “Sadece Seçim Değil, Memleketin Onur Mücadelesi”

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
11.05.2023

Özgür bir ülkeye sahip olduktan sonra istediğiniz kişiye oy atarsınız ama şu an özgür ve huzurlu ülkemize ulaşmamız için ilk turda KK’nın kazanması gerekiyor. Ben de aday olmasını istemiyordum ama neyse ki İmamoğlu ve Yavaş’ın desteğiyle oylarını arttırdı ve kazanma şansımız var. Bu şansı doğru kullanmalıyız. Kızgınlık, kırgınlık yok, güzel günlerin hayaline odaklanalım lütfen

11.05.2023

Ben çok umutluyum çünkü KK da İmamoğlu da son bir haftadır ‘kazanıyoruz’ diyor çok rahat bir şekilde. Buna ek olarak CNBC-E’nin dönecek olması çok büyük bir tüyo aslında. Yeni bir pazara yatırım yapmadan önce çok ciddi araştırmalar yapılır yoksa yatarımlarını çöpe atmış olurlar ve bu mantıksız olur. Benim tahminim halka sunulan anketlerden çok daha kapsamlı ve doğru anket sonuçları daha yukarılardaki kişilere gidiyor ve buna göre kararlar alınıyor. Kazancakları tescillendi bile bence. Muharrem İnce’ye herkes kızgın çünkü çok daha onurlu sürdürebilirdi bu seçimi ama kötü ve pis hamleler yaptı, herkes ona karşı dolu ve kızgın. Bu yüzden kötü yorum yapanlar oluyor ve haksızlar tabi ama inadı bırakıp, birleşip, ortak amacımıza doğru yürümeliyiz. Güzel günler sadece 3 gün ileride♥️

11.05.2023

Yahu 8 tane İl başkanı dün akşam istifa etmiş. Oyları dibi görmüştü zaten. Kendi seçmeni, adayları bile güvenmedi ne anlatıyorsunuz siz?

Kılıçdaroğlu da bu duruma üzülüp adamın kasetini rica etti yurtdışındaki fetoculerden

11.05.2023

Aralarında bazı tiplerin MHP'li veya AKP'li olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D

TÜM YORUMLARI OKU (41)