Muharrem İnce'nin 2011'de Terörist Başı Öcalan'ın Af İhtimali Hakkında Söyledikleri Yeniden Hatırlandı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin terörist başı Abdullah Öcalan ile ilgili sözleri tüm ülkenin tepkisini çekti bildiğiniz üzere. Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, terörist başı Abdullah Öcalan için çağrı yaptı. Bahçeli, Öcalan'ın TBMM'de konuşabileceğini ve PKK'dan silahları bırakmasını isteyebileceğini söyledi.

Bu çağrının ardından Muharrem İnce'nin 13 yıl önce mecliste yaptığı bir konuşma yeniden hatırlandı.

Sözlerinin kayda geçmesi için söylediğini belirten İnce'nin "Tüm muhalifleri tutukluyorsunuz. Bunun tek sebebi var. Öcalan'ı affedeceksiniz." açıklaması, Devlet Bahçeli'nin tepki çeken açıklamasını hatırlattı.

İşte o sözler;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
Ankara TUSAŞ’ta Terör Saldırısı: Siyasilerden “Boyun Eğmeyeceğiz” Açıklaması

Popüler İçerikler

Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
Acun Ilıcalı'dan Ses Getirecek Proje: Fenerbahçe, Rihanna ve ASAP Rocky ile İş Birliği Yapmaya Hazırlanıyor!
İlk "FETO" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu
YORUMLAR

Tipik Fetö yöntemini anlatmış. Nerede okudum veya dinledim hatırlayamıyorum ama yöntem şöyle: gözüne kestirdikleri muhalifleri içeri atmak veya seslerini kesmek için bir taraflarından olay uydurup işin içine kendi adamlarını da dahil edip muhalif/yandaş demeden hapse tıkıyorlar sonra geçen zaman içinde kendi adamlarını içeriden çıkarıp geride kalan muhaliflerin gözlerinin yaşına bakmıyorlar.

23.10.2024

ince mince diye dassak geçip yıllarca Kilicdara guvendiniz noldu, adam soylemis

23.10.2024

Bu adam seçim öncesi sesini çok çıkardı diye birçok gerizekalı ''ayyy bıhtık kavgadan yüksek sesten'' diye rest çekti bazı mallar ''dedem de dedem pirom da pirom'' diye şiirler yazdı sandık açıldı gördük ki şiir oldu gazel :) Şimdi oha amk adam haklıymış yaaa abii evet ben biliyordum yaaaaa kafasında gezin bakalım. Ulan eyvallah herşey boktan ama sizde hakediyorsunuz be abi alın size piro!

Fetö'nün dersanesinde çalışıp, seçim gecesi "adam kazandı" deyip ortadan kaybolan Muharrem İnce bir konuda haklı diye bu onun tamamen aklamaz. Böyle şaibeli tipler kırk yılın başı doğru bir şey dedi diye konuyu romantize etmeyin sonra çok üzülürsünüz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ