Muharrem İnce: 'Millet İttifakı'nın Abdullah Gül Üzerinde Anlaşacağını Duyuyorum'

Haber Global'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, Abdullah Gül ile ilgili bir soruya 'Millet İttifakı'nı birleştirirDaha önce Kemal Bey'in adayıydı zaten. Benim olduğum seçimde Kemal Bey'in adayıydı. Meral Hanım ve ben bastırdığımız için vazgeçtiler o projeden. Yoksa adayları Sayın Gül'dü. Ben anlaşacaklarını düşünüyorum Sayın Gül üzerinde. Bekliyorum, yorumda bulunmak istemiyorum.' dedi.

İnce, 'Bilgiye dayalı mı konuşuyorsunuz?' diye soran gazetecilere 'Ben öyle duyuyorum. Konuştuklarını duyuyorum' yanıtını verdi.

İnce'nin açıklamalarının tamamı 📹

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
02.12.2021

Yaw he, he... O dönemde hem iktidarın eli güçlüydü hem de kazanacak kayda değer bir aday yoktu. O nedenle Abdullah Gül ihtimaller dahilindeydi. Şimdi durum tam tersi. Muhalefetin çaycısını göstersen kazanma ihtimali varken, Abdullah Gül 'ü kim destekleyecek... Resmen gündem olmak için magazin niteliğinde açıklamalar yapıyor.

02.12.2021

meh...yani 2018'de zaten kimi koysalar kaybedeceklerdi o yüzden Gül düşünülmüş olabilir. Ben Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını düşünüyorum. Bi ihtimal de İmamoğlu ya da iyi parti ısrarcı olursa Yavaş aday olabilir. Bu saatten sonra Gül'ün düşünüleceğini sanmıyorum.

02.12.2021

Kemal bey CHP'nin oy oranını arttırmış kim olursa partiden gönderiyorken, tabanın böylesine desteklediği birini aday adayı bile yapmaz.

02.12.2021

Ya birak bir insan seçilemedi diye kendi davasina bu kadar ihanet eder mi. İmamoglu mansur yavaş varken bunlar mi seçilir. Bence Chp hata yapmamali ve Mansur yavaşi almali Herkes ona oy veririm diyor. Mansurun karşisinda eger adil bir seçim olursa duracak rakip yok

03.12.2021

evet muhtemelen kazanır ancak ben bir başa kişi kültünün iktidar olmasından yana değilim. Bir Ankaralı olarak çok seviyorum adamı ancak belediyeci olduğunu sittin kere vurguladı zaten. Aynı durum İmamoğlu için de geçerli o yüzden Kılıçdaroğlu aday olacak gibi görünüyor

TÜM YORUMLARI OKU (22)