Muharrem İnce, Korumaların Sert Davranarak Sahneden Fırlattığı Vatandaşı Arayarak Özür Diledi!

Dün İzmir mitinginde sahneye çıkarak Muharrem İnce ile selfie yapmaya çalışan vatandaş korumaların sert müdahalesiyle karşılaşmıştı. Selfie'nin ardından korumalar tarafından sahneden itilerek uzaklaştırılan vatandaş için Muharrem İnce bir telefon görüşmesi yaptı. Telefonda korumaları adına özür dileyen Muharrem İnce'nin o anları...

İzmir'de yaşanan sert müdahale görüntüleri:

Muharrem İnce ile Selfie Yapan Vatandaşı Sahneden 'Fırlatarak' Uzaklaştıran Korumalar

Muharrem İnce'nin özür videosu:

İşte o selfie:

Popüler İçerikler

İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
28.05.2018

Muharrem İnce böyle bir davranışı ispatlamasaydı eğer aradan zaman geçip olay hatırlanınca böyle olmuştu özür bile dilemedi diye ortalarda gezinecektiniz. Yalan mı?

Lan ne gerizekalılar var bu ülkede ya.Dün korumanın vatandaşı ittiği haberini görüp gaza gelerek o koruma üzerinden M.İnce'ye saldırdınız(Ki M.İnce adamın itildiğini bile görmedi orda) M.İnce suçunu telafi etmeli,özür dilemeli dediniz. Şimdi adam çıkmış vatandaştan özür diliyor,bu seferde reklam kokan hareketler diyosunuz.Bu habere böyle yorum yapan arkadaşlar ya maldır yada Erdogan gibi despot liderleri seven AKPlilerdir

28.05.2018

peki 3. köprüyü erdoğan yaptı dediğinde yuhlayan ince taraftarları 4. köprüyü ben yapacağım dediğinde alkış tutanlar a ne diyeceksin jean grey? adamın yaptıkları görünmüyor ama yapılmamış olanlar alkışlanıyor.. Bunu bilhassa görmek istemeyenler bence asıl mallar.

28.05.2018

Neden durumun videosu çekilir ? Çünkü karşınızda 24 yandaş gazete ve 22 tv (yaklaşık) oluşan bir yandaş medya ordusu var. Bakın haberin yandaş medyadaki başlıkları; '' ÇUVAL GİBİ FIRLATTILAR, BÖYLE Mİ HUZUR GETİRECEKSİN ?''- ''24 Haziran seçimlerine doğru ilerlerken CHP’li aday İnce'nin söylemleri ve yaptıkları CHP zihniyetini özetler özelliğe sahip.''-''İnce'nin skandalları bitmiyor.Sahneye çıkan sivile eziyet ettiler'' vb....Dolayısı ile şu koşullarda yapılabilecek en doğru şeyi yaptı. Ki o haberlerin hiç birinde İNCE'nin özür dilediği kısım yok ama yandaş medya insanları CHP camileri ahır saçmalığına bile inandırmışken, İNCE buna hiç fırsat vermeden en mantıklı hareketi yaptı. Çünkü karşınızdakiler onurlu değil ve fırsat vermemek gerek. Çünkü karşınızdaki güruh aynı zamanda ''Kabataş yalanı, başörtülü bacının üstüne işenmesi, gülenin adli tezgahlarını'' falan yemiş yutmuş, gerçek diye herkese dayatmış bi güruh. O yüzden video çekmek zorunda. Çünkü karşısındakiler kirli oynuyor.

04.06.2018

Ozur dilemesede bakın ozur dilemedide olcaktı iki ucu boklu degnek en guzeli icinden geleni yapmis

TÜM YORUMLARI OKU (65)