Muharrem İnce ile Doğu Perinçek Arasında 'Tavşan Aday' Gerginliği! 'Erdoğan Abine Söyle...'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 'tavşan aday' iddialarına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den sert yanıt geldi. İnce sosyal medya hesabından Perinçek'e seslenerek, 'Bu büyük sırrı (!) kulağına Erdoğan mı fısıldadı? Erdoğan abine söyle, sadece Doğu yetmez Batı’da da ne kadar müfteri varsa üzerimize salsa bize vız gelir tırıs gider.' dedi.

Seçim tarihi yaklaştıkça siyasetçilerin kullandığı dil de sertleşmeye devam ediyor.

'Bunlar Amerikan siyasetinde görülen şeyler'

Muharrem İnce'nin dans görüntülerini de eleştiren Perinçek, 'Dans ederek Türkiye'nin sorunlarını çözemezsiniz, dans edilerek üretim devrimi yapılır mı? Yazık Türkiye politikasının bu hale düşmesi. Bunlar Amerikan siyasetinde görülen şeyler.' ifadelerini kullandı.

Perinçek'in açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Muharrem İnce, 'Bu büyük sırrı (!) kulağına Erdoğan mı fısıldadı? Erdoğan abine söyle, sadece Doğu yetmez Batı’da da ne kadar müfteri varsa üzerimize salsa bize vız gelir tırıs gider.' ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
04.04.2023

Doğu Perinçek yüzyılda bir doğru konuşmuş Muharrem İncenin gözünü hırs bürümüş menfaatleri için ülkenin kaderini hiçe sayan hamleler ve akıl dışı söylemler ile gündem olmaya çalıyor tek yaptığı şey boş boş konuşup Atatürk üzerinden siyaset yapmak ...

04.04.2023

Aynen öyle Tayyip’in degirmenine su taşıyor memleketten milletvekili adayı varmı herhalde cumhur başkanlıgı adaylığı için kuruldu

05.04.2023

al birini bir ötekine. zamanında esas tavşan doğu perinçekti, resmen mevcut perinçek ve gelecek perinçek kavga etmişler

TÜM YORUMLARI OKU (11)