Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı: 'Ekonomi Danışmanlarınızı Kovun'

Döviz kurlarında görülen sert dalgalanmaların ve Türk lirasının tarihi düşük seviyelere gerilemesinin ardından Muharrem İnce, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. İnce 'Sayın Cumhurbaşkanı, geldiğimiz bu noktada, milletimizin ekonomik ve sosyal felaketini engellemek için, artık tavsiye etmiyorum, istirham ediyorum' dedi.

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rakibi olan CHP’li İnce'nin Twitter’dan paylaştığı bizi dizi mesaj şöyle 👇

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR

Bu adamın harcandığına inanamıyorum. Ülkeyi kalkındıracak bir kapasiteye sahip olarak gördüğüm tek kişilikti. Cumhurbaşkanı seçilmedikten sonra bana ne deyip atabilirdi mevzuları bir köşeye. Lakin hala çabalıyor ve işin kötüsü doğruları söylediği için eleştirilere maruz kalıp umursanmıyor. Her şey çok başka olabilirdi. Bu adam ülkemizi kendine getirebilirdi. Ama 2 çuval kömüre 5 kilo makarnaya özgür düşünce hakkını satan Milletimiz sağ olsun şuan İnce'nin deyimi ile ülke uçurumdan yuvarlanıyor. Ama boşverin sonuçta ''Allahımız var.''

Pasif Kullanıcı
10.08.2018

ilk öce chp yolunu açsın halka zaten karşılığını verir. bu adamı şu anki bulunduğu konuma sürükleyen akp değil chp. kendi kapımızın önünü temizlemediğimiz sürece yanlışlardan kimse geriye dönemeyecektir.

10.08.2018

Muharremciğim sen kime ne anlatıyorsun. Adam "bizim allahımız var" diyebilen ve seçmeni de buna hüloğğğ diyen kapasitede. Sen bu adama ve kabinesine tek başına 20 beden büyüksün. senin bu dediklerini kaale almayı bırak, ekonomi yönetmeyi sizden öğrenecek değiliz de diyebilir.

10.08.2018

rez+ ekonomi yönetmeyi sizden öğrenecek değiliz diyecek. :D^^

10.08.2018

chp nin fosilleri bu adamı harcıyor muharrem ince nin hitabeti güçlü, dişli, akıllı ve 'koyunca' biliyor. efendilikle yıkılmaz bu saltanat açın adamın önünü.

10.08.2018

Kesinlikle...

TÜM YORUMLARI OKU (40)