Muharrem İnce’den Adaylık Açıklaması: ‘Ben Olurum ama Şartlarım Var’

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, uzun süredir eleştirdiği Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. Ayrıca İnce, adaylığı için bazı şartlarının da olduğunu sözlerine ekledi.

‘Aday bulamıyorsanız Muharrem İnce burada’

Muharrem İnce, Konya’nın Mevlana Meydanı’nda açıklamalarda bulundu. 

İnce’nin Millet İttifakı’nın adayı ile ilgili söylediği sözler şu şekilde;

Cumhur İttifakı’nın adayı belli, Erdoğan. Millet İttifakı’nın adayı belli değil. Bakın şimdi ben, Millet İttifakı’na 6’lı masaya sesleniyorum; 2018’de Sayın Kılıçdaroğlu aday olması gerekirken olmadı. Sayın Akşener aday oldu. Yüzde 7,5 oy aldı. Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu, Erdoğan’ı destekledi. Sayın Uysal da Sayın Akşener’i destekledi. Sayın Karamollaoğlu zaten kendisi adaydı. Bunların içinde en çok oyu alan benim. Hepsi partisinden daha az oy aldı. Ben partimden 8 puan fazla oy aldım. Aday bulamıyorsanız Muharrem İnce burada. Getirin 6’lı masanın adayı olayım ben. Sıkıntı yok. Ama şartlarım var”

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
29.07.2022

Bu da aday o olduğu için o kadar yüksek oy aldığını sanıyor. Millet İttifakı'nın en büyük adayı olduğun için o kadar oy aldın be adam. Bu seçimde göreceğiz gerçekten sen olduğun için ne kadar oy alacağını. Ayrıca Millet İttifakı'nın aslan gibi adayları var: Başta Mansur Yavaş, sonra Ekrem İmamoğlu. Bu adamlar seçimde kendilerini kanıtlamış adamlar. Ekrem İmamoğlu kendine seçim akşamı yapılan haksızlığı bir an olsun sindirmeyip, sürekli televizyonlarda açıklama yaptı, halkı bilgisiz bırakmadı, senin tersine. Mansur Yavaş da Melih Gökçek'den sonra ilaç gibi Ankara'ya. Türkiye'de siyasilere halka nasıl hizmetkar olunur, halkın çıkarları nasıl korunur, çalmadan, peşkeş çekmeden belediyecilik nasıl yapılır onu gösterdi. Yani bu adamlar varken benden sana oy çıkmaz. Bir de şartları varmış, Allah'ım ya sanki bulunmaz Hint kumaşı.

30.07.2022

Ne alaka neee 🤣 millet şu son 1 yilda bile iktidar dan nefret etti oylar artarsa tek sebebi chp başarisi deil erdogan ve ekibinin beceriksizligi . Şuan aday olarak hdpkk sempatizani olmayan birini koy hatta domates koy zaten yuksek oy alacaktir 🤣🤣

29.07.2022

Kuliste istediği bitmeyen sanatçılarımızda bugün

29.07.2022

Şartlarım 1: otel odası Şartlarım 2: otel odasında bir tv Şartlarım 3: otel odasında bir kaç şişe viski

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ