Muharrem İnce: 'Bahçeli Aradı, 'En Kısa Sürede Görüşelim' Dedi

DSP'ye yaptığı ziyaretin ardından açıklama yapan Muharrem İnce tarım konusunu herkesle görüşmeye açık olduklarını belirtti. Gelecek Partisi'nin randevu verdiğini belirten İnce, 'sayın Bahçeli telefonla aradı, ama randevulaşmadık' dedi.

İnce, beraberindeki parti yöneticileri ile DSP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Genel Başkan Önder Aksakal ile bir süre basına kapalı görüşen İnce, daha sonra yaptığı açıklamada, gıda, tarım ve hayvansal üretimle ilgili çok ciddi sıkıntılar olduğunu dile getirdi.

DSP ziyareti sonrası açıklama yaptı 🎥

Tarımı milli bir mesele olarak gördüklerini ve herkesle görüşmeye açık olduklarını belirten İnce, 'Gelecek Partisi randevu verdi onlara gideceğiz, Sayın Bahçeli telefonla aradı, 'en kısa sürede görüşelim' dedi ama randevulaşmadık. Kim randevu verirse kimseyi ayırt etmeden gideceğimizi belirtmek isterim' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
13.05.2022

Körler sağırlar birbirini ağırlar..

14.05.2022

İnce, zamanında Reis ile görüşmüştü .... Yalandan muhalefet... ... 😡😡😡

14.05.2022

Attığınız başlığa sokuyum! Adam tarım ve su programı hazırlayıp bütün siyasi partilere gönderdi, tarım milli bir meseledir bu konu ile ilgili herkesle konuşacağım dedi... İnce'nin tarım politikasında dikkat çektiği noktalar önemli, bulduğu çözümler gerçekçidir. Üç kuruşluk siyaset yapmak için mahalle karısı gibi konuşmayı siyaset sanıyorsunuz, bu kafayla yiyecek ekmek bulamayacağız!

TÜM YORUMLARI OKU (6)