Muhammed Saki el Hüseyni Kimdir? Menzil Şeyhi Seyyid Muhammed Saki Hakkında Detaylar

Menzil Tarikatı Lideri Abdülbaki El-Hüseyni'nin vefatı üzerine oğlu Seyyid Muhammed Saki El Hüseyni gündeme gelen isim oldu. Menzil tarikatının yeni şeyhi olacağı söylenen Seyyid Muhammed Saki El Hüseyni araştırılmaya başlandı. Peki Seyyid Muhammed Saki kimdir?

Menzil Şeyhi Seyyid Muhammed Saki el Hüseyni Kimdir?

Muhammed Saki El Hüseyni, Nakşibendi tarikatının Menzil şeyhlerinden birisidir. Muhammed Saki El Hüseyni, Gavsı Sani Şeyh Seyyid Abdulbaki El Hüseyni'nin çocuğudur. Menzil Şeyhi Seyyid Abdülhakim El Hüseyni'nin ise torunudur. 

Gavsı Sani Seyyid Abdulbaki’nin 5 oğlu ve 2 kızı olduğu söylenmektedir.

Menzil Tarikatı Lideri Abdülbaki El-Hüseyni'nin tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği açıklandı.

Tarikat tarafından 'Gavs' olarak kabul edilien Abdulbaki Elhüseyni'nin hastalığı ve ölüm nedenine dair bir açıklama yapılmazken, Menzil tarikatının yeni liderinin Abdulbaki Elhüseyni’nin oğlu olan Saki Erol'un olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Menzil Tarikatı Lideri Abdülbaki El-Hüseyni Kimdir? Menzil Şeyhi Seyyid Abdulbaki El-Hüseyni Öldü mü?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR

Peh amk önüne gelen şeyh oluyor bende olayım bari imam hatipliyim bende müritlerime ayak masajı yaptırırım

13.07.2023

Hı hı imamhatipli olduğun pis isminden belli olsa olsa ateist hatip olursun.Allah CC kalbini İslam'a açsın ne diyim.layik değilsen de kökünüz kahrolun inşallah

23.11.2023

1400 yıl önce peygamberin kemiği bile yok ortada bunlar soyundan geldiğini iddia edip tarikat kurup milleti dini duygusunu sömürüyor biri de çıkıp demiyor bu adamların gerçek kimliği nedir dna testi yapılsın bütün gün bu kılıkta ibadet edip yiyip içip kuran okuyarak kim hastane okul dernek market büyükköy sahibi olur ? Sorgusuz sualsiz inanıyorlar ya da inanıyormuş gibi yapıp hep birlikte sömürüyorlar bence. Bunlara okuyam çalışan değil çalmayı kandırmayı bilen adamlar lazım bir de bakire köleler. Boşuna savaş çıkınca abd yi protesto etmiyorlar savaştan karı kız kaçırmak için can arıyorlardır şimdi filsiitinli kaç tane kız ve erkek çocukları tecavüze uğruyor kim bilir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ