Muhalefetiyle İktidarı Tir Tir Titreten Kılıçdaroğlu'ndan 15 Alternatif Sert Açıklama

Kılıçdaroğlu'nun CHP tabanının istediği muhalefeti yapamaması sürekli konuşulan bir mesele.

 Referandum sonuçlarında YSK'nın tavrını doğru bulmayan muhalefet Kılıçdaroğlu'nun 'sert' açıklamalarını da çok yetersiz buldu. 

Artık sabrı kalmayan muhalefet Kılıçdaroğlu'na alternatif açıklamalar üretti.

1.

2.

3.

titrwask

4.

@ladyvitasolos

5.

oky

6.

7.

8.

9.

elimdetuzluk

10.

hakasikci

11.

12.

sitivmekkuin

13.

14.

yusufcocak

15.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
17.04.2017

Adam Binali Yıldırım gibi boğazını yırta yırta kulağımızı tike tike bağırmadığı için mi bu capsler? Kibarlık ve seviye ülkemizde alaya alınır halde geldi!Ben de Kılıçdaroğlu'nu beğenmiyorum fakat bu üslup siyasetçilerin takınması gerekendir

17.04.2017

Bu adam gördüğü yanlışları son derece sakin ve rasyonel bir biçimde insanlara açıklıyor. Mamafih, sevilmiyor. Çünkü bağırmıyor, hakaret etmiyor, demagoji yapmıyor. Mahalle kabadayısı arıyorsanız demokratik ülkeler size göre değil.

18.04.2017

kardeşim türkiye de siyaset yıllardır sert üslupa yapıllır burası norveç isveç değil bırakın bu pempe gözlükleri

17.04.2017

Ülkede 4 tane baraj üstü parti ve onların genel başkanları var. İki tanesi kafa kafaya vermiş , kontrolü olmayan tek adam anayasasını getiriyor , bir tanesi; terör örgütleriyle olan ilişkileri yüzünden hapiste. Geriye sadece bu adam kalıyor bir şeyler için çırpınan. Devlet hazinesinden mitinglere , kayyum atanan kurumlarla evet reklamlarına , medya ambargosuna , seçim hilelerine , sosyal medya troll ordusuna rağmen elinden geleni yaptı. Aranızda bu orantısız yarışta ben olsaydım "evet" kazanamazdı diyen varsa eyvallah ama çocuklarınızın geleceği için tek başına mücadele eden adamla bu dalgaları geçmek hoş değil. Milletin medya patronları var , abuk subuk konuşmasını bile bir bok demiş gibi insanlara pazarlar. Diğerinin yoktur ergenlerin eline malzeme olur.

TÜM YORUMLARI OKU (28)