Muhafazakar Annesine Atatürk'ü Sevdirmeye Çalışan Gencin Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı!

Twitter'da @yanibasiimdan isimli bir kullanıcı yıllardır muhafazakar annesine Atatürk'ü sevdirmeye çalıştığını ve Cumhuriyet'in 100. yılında sonunda bunu başardığını paylaştı. Kullanıcının paylaşımı ise görenleri duygulandırdı. Aynı mücadeleyi veren başka gençler ise bu paylaşımı yorumsuz geçemedi.

Türkiye'nin 100. yılı Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinde coşkuyla, heyecanla ve umutla kutlandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren sokaklarda bayraklarımızla yer aldık.

Sosyal medya da 100. yıl ve Atatürk paylaşımlarıyla doldu taştı. Bizler bu coşkuyla bu unutulmayacak günü yaşarken diğer yandan farklı mücadeler de veriliyordu.

Onlardan biri de @yanibasiimdan isimli kullanıcıydı. Muhafazakar ailesine yıllardır Atatürk'i, Cumhuriyet'i sevdirmeye çalışan kullanıcı, annesinin 100. yıl paylaşımı yaptığını gururlar anlattı.

Sonunda Atatürk'ü annesine sevdiren kullanıcının paylaşımı herkesi duygulandırdı.

Bazı muhafazakar ailelerin çocukları da bu yıl aynı durumu yaşadıklarını, 100. yıl ve Atatürk paylaşımları yaptıklarını söyledi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Muhafazakar Aileleriyle Yaşadıkları Zorlukları ve Zorbalıkları Anlatan İnsanlardan 12 Hikaye
Küçük Yaşlardan İtibaren Muhafazakar Aileleri Tarafından Dini Baskılara Maruz Kalan 15 İnsan

Popüler İçerikler

Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
30.10.2023

Öyle şanslıyım ki! Büyükannemin, dedemin Kurtuluş Savaşı zamanlarını bilmesi, Mustafa Kemal Atatürk'ü görmesi, Cumhuriyet'in değerini bilmesi... Bu belki de en güzel zenginlik...

30.10.2023

Çok kıskandım. Ne mutlu size...

30.10.2023

Halbuki en çok muhafazakarlar sevmeli O'nu. En çok onlar sahip çıkıp desteklemeli. Ülkeyi parça parça alsalardı ne cami, ne islamiyet ne de soylarının devamı (devam etse bile bambaşka şekillerde) olurdu. Bu ülke O'na çok şey borçlu. Hakkı ödenmez...

30.10.2023

Ne Cami ne İslamiyet ha :D Elden mi giderdi? Elde kaldı mı ki?

30.10.2023

Vatandaşı olduğu ülkenin milli kahramanını gene vatandaşı olduğu ülkenin insanına sevdirmeye çalışmak.... Dünya tarihinde böyle bir dramı hiç bir millet yaşamamıştır.

30.10.2023

kardes Allah dusmanıma yasatmasın oyle bi durum

TÜM YORUMLARI OKU (63)