Muhabirin A Milli Takım Hocası Stefan Kuntz'a Sorduğu Soru Tepki Çekti: Açıklamalarınızda Samimiyetsizlik Var

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Cebelitarık'ı 6-0 yendiği maçtan sonra Teknik Direktör Stefan Kuntz'a yöneltilen soru futbolseverlerin tepkisini çekti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında bir muhabir, "Açıklamalarınızda samimiyetsizlik var. Yusuf Yazıcı süre alamıyor diye davet etmediniz, ama Barış Alper kendi takımında daha az süre almış. Sözleriniz birbirine tezat. Kriteriniz ne?" dedi.

Alman hoca ise cevap olarak, 'Bu noktadaki kriterim ya da genel olarak oyuncu seçim kriterlerimize çeşitli sebepler etki ediyor. Bir tarafta kendi kulüplerinde kaç dakika oynadıkları, diğeri hangi pozisyonda oynadığı, hangi oyuncu, hangi taktik imkanları açıyor benim önümde. Ve Yusuf Mart ayında bize yardımcı olmak istiyorsa, o zaman kulübünde oynaması önemli' ifadelerini kullandı.

Kaynak: NtvSpor

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR

Ya memlekette kendi mesleği dışında her mesleği biliyormuş gibi takılan böyle kendini bilmez dangalaklar var. O adam hoca milli takımımızın teknik direktörü ya onun kadar topçularla iç içe oldun mu ? onun gibi gözlemledin mi ? adam yatıyor, kalkıyor ülke futboluna hizmet etmek için çalışıyor işi o ve tebrik ederim Yusuf için eleştiri yapmakta çekinmiyor birebirde söyleyebilirdi. Gel gör ki bu dangalak eniştesinin merak ettiği soruyu sormuş amk ya sorusun da bile kıyaslama var. Umarım böyle mal muhabirler yüzünden hevesi kırılmaz ki Alman disiplini olan biri için çok önemli değildir ama ben Türk vatandaşı olarak salak bir muhabirin böyle soru sormasına utanıyorum. Neticeye bak neticeye ona göre soru sor andaval

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ