Muhabir Sordu Erkekler Yanıtladı: “Evlendiğinizde Eşiniz Çalışmalı mı Ev Hanımı mı Olmalı?”

@erzurumgastesi adlı Instagram hesabı “Eşiniz çalışmalı mı yoksa ev hanımı mı olmalı?” sorusu için Erzurum’da vatandaşlara mikrofon uzattı. Gelen yanıtlar birbirinden farklıydı. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Vatandaşların kimisi eşleriyle anlaşabildikten sonra çalışıp çalışmamasının önemi olmadığını dile getirdi.

Kimisi ise ekonomiden kaynaklı olarak çalışmasının iyi olabileceğini söylerken memuriyet harici çalışmasını istemeyenler de oldu.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Barış Alper Hayranı Arkadaşına Futbolcunun Maketini Yapan Kadın Güldürdü
İzmir Konak Belediye Başkanı Sokak Köpekleri Yasasına Tepki Paylaşımı Yaptı
Bisikletiyle Türkiye’yi Turlayan İsviçreli Gezgini Gören Vatandaşın İngilizce ile İmtihanı Güldürdü

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.08.2024

Şahsi fikrimdir. Her kadın çalışmalı kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli. Hayat herkese adil davranmıyor. Eşinin verdiği 3 5 kuruş ile yetinmemeli ilerde magdur olmamak için kadın. Ayrıca memursa çalışsın değilse dizini kırsın evinde otursun mantığı yapan birinden kaçınız

02.08.2024

Kadınların kendilerine yetmeleri çok güzel ama ileride mahdur olmamak için cümlesini açıklar mısınız? Yani mahdur olacağı biriyle evlenmektense evlenmemesi daha iyi değil mi?

01.08.2024

hayat müşterek diyen arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. ama aynı düşünceye ev işleri ve çocuk bakımı konusunda da sahip olmak lazım, sadece ekonomik yönden bakarsan elde ettiğin hayat her daim yorgunluk ve bıkmışlıkla dolu olur çünkü.

Kadinla kafayı bozmuş bu toplum.Kadın çalışan ise patronun kölesi, evlenir kocasi çalışan bir köle ise; kadın kölenin kölesi olur.Ve ben bu düzenden nefret ediyorum.

02.08.2024

Neden kadın kölenin kölesi oluyor? Anlıyorum kadınlar daha çok mahdur oluyor evlilikte ama mantığınızı kullanırsanız gerçekten efendi sadık akıllı erkeklerde var. Bu şekiledede kimse kimsenin kölesi olmaz birbirinize destek olursunuz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ