Muğla'nın Milas İlçesinde Çıkan Yangının Başladığı Anlar Kameralara Yansıdı: Gizemli Araç Detayı!

Muğla'nın Milas ilçesinde bir patlamanın ardından çıkan yangında yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde alevlerin yükseldiği noktada gri renkli bir araç olduğu görülüyor. Görüntülerdeki araç Jandarma tarafından aranırken, yangın kontrol altına alındı.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi yakınında orman yangını başladı. Kırsal Alatepe Mahallesi’ne doğru ilerleyen yangın nedeniyle bazı evler boşaltıldı.

Şiddetli rüzgarın etkisi ile alevler Alatepe’ye doğru ilerlerken Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince yangın kontrol altına alındı.

Yangının başladığı bölgede yaşayan vatandaşların telefon kamerasına yansıyan görüntüler ise şok etti. Görüntülerde gri renkli bir aracın alevlelerin başladığı bölgeden geri geri uzaklaştığı görülüyor. 🎥

Yangının başlamasından hemen sonra ormanlık alandan uzaklaşan otomobilin yakalanması için Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
08.08.2023

Adam 3 kez aradı. orman yangını diye bas bas bağırıyor. hala tekrar arayıp ne yangını diye soruyorlar. sıcakta beyniniz mi eriyor? orman deyince ne geliyor aklınıza cidden meraktayım? üç kez adres verdi yahu pes gerçekten.

08.08.2023

Yok arkadaş anlamıyor Hatay'da çıkan yangınlarda da böyle olmuştu. 112'yi arıyorsun derdini anlatıyorsun adrese kadar soruyor tamam diyor yönlendiriyor sonra yönlendirdiği yere de tekrar aynı şeyleri söylüyorsun. En sonunda kişisel bir telefon numarasından tekrar arıyorlar neredeydi diye bir daha anlatıyorsun. Bulurlarsa çok iyi bulamazlarsa bir daha arıyorlar bir daha adresi tarif ediyorsun...

Yakalayıp intihar ettirene kadar sikeceksin bunları

Yakalayın bi köşede yakın iti, n'oldu ormanı yakarken kazara kendini yaktı. Old'lar hatırlar, bi ara bomba düzeneği hazırlarken kendini havaya uçuran teröristler vardı, anladınız siz :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ