Muğla'da Korkunç Olay: 28 Günlük Bebek Vefat Etti

Muğla'da yaşanan acı bir olay sosyal medyada gündem oldu. 28 günlük bir bebek, annesinden meme emerken nefessiz kalarak hayatını kaybetti. Çocuğunu emzirirken uyuya kalan anne gözaltına alındı.

İslamhanaleri Mahallesi’ndeki bir evde Suriye uyruklu Gadır B., 28 günlük bebeği Ahmed Abdülhamid’i emzirdiği sırada uyuyakaldı. Gadır B., uyandığında çocuğunun hareketsiz kaldığını fark etti.

Telaşa kapılan kadın, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla adrese sevk edilen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde bebeğin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Bebeğin cansız bedeni, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan anne Gadır B., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
25.10.2023

Kadın ne yapsın o yorgunlukla, üstelik lohusa…Gece kimbilir kaç kere uyandı…Hatta belki hiç uyumadı…Annelik kolay değil…Hele de yardımcı olacak kimse yoksa…Yazık olmuş…Allah yardımcısı olsun…

25.10.2023

Insanların çift yaratılmasının sebebi bu aslında. Çocuğa birlikte bakmaları gerekiyordu. Tüm gece anne uyanınca felaket gelmiş :(

25.10.2023

kıyamam bee. anneye bol sabırlar

25.10.2023

En korktuğum şey bu olay ya. Gerçekten uyuyakalmıştır. Nasıl bir vicdan azabı, allah sabır versin

TÜM YORUMLARI OKU (17)