Muğla’da Korkunç Kadın Cinayeti: Eşini Öldürdü, Başında Bekleyerek Telefonla Konuştu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. Vedat G. isimli kişi, boşanma aşamasında olduğu 4 çocuk annesi eşi Neşe G.’yi sokak ortasında katletti. Cansız bedenin başında bekleyen katil zanlısı, iddiaya göre kadının telefonundan birisini arayarak “Sevgilin öldü” dedi.

Türkiye’deki vahşi kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Muğla’da 4 çocuk annesi kadın sokak ortasında öldürüldü.

Olay, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Vedat G., boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.’yi ara sokakta gördü. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından Vedat G., yanında bulunan tabanca ile art arda ateş etmeye başladı. Bölgeye yakın durumda bulunan polis ekipleri silah sesleri üzerine olay yerine gelirken, Vedat G. silahı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Vedat G.’nin 11 el ateş ettiği, 6 merminin Neşe G.’ye isabet ettiği öğrenilirken, Neşe G. olay yerinde yaşamını yitirdi. Çiftin 4 çocuğu olduğu ve bir süredir anlaşamadıkları için ayrılma aşamasında oldukları öğrenildi.

Uzun süre öldürdüğü kadının cansız bedenin başında bekleyen katil zanlısı, iddiaya göre kadının telefonundan bir kişiyi arayarak “sevgilin öldü” diye bağırdı.

DİKKAT! HASSAS VİDEO 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Esra Erol’un Programına Çıkmışlardı: Bursa’da Sokak Ortasında Kadın Cinayeti
Kadıköy Caferağa’da Kadın Cinayeti: Pencereden Aşağıya Atılmış

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
29.03.2024

Farkındamısınız nasıl normalleştirdiler bu durumu. Her gün en az 1 kadın cinayeti haberi var ve bu durum artık o kadar normal bir hale geldi ki, sıradan bir haber gibi okuyup geçiyoruz. Hiç kimse birşey yapmıyor. Bu vahşet bu ülkede katlanarak devam edecek. Ülkede hiç birşeyin cezası yok, insanların korkusu yok, caydırıcı bir şey yok. yok yok yok.

29.03.2024

Her günümüz ayrı bir vahşet..

29.03.2024

Her gün ayrı bir vahşet! Pazartesi günü karşı binamızda oturan anne-kız katledildi. Sonra katil kendi kafasına sıktı... Ertesi gün ilçemizde başka bir semtte depoda adamı öldürüp yaktılar... Bugün bu kan donduran olay Allah bilir haberimizin olmadığı daha neler neler yaşanıyor!! Kimse bir aksiyon almıyor film izler gibi izliyor. Bu tür olaylar cezasız kalınca başkalarına örnek oluyor. Yok ya o karıncayı bile incitmez dediğin kişi bir anda katilin olabiliyor. Videoda bile adamın elinde silah var kimse bir şey yapmıyor. ÇÜRÜDÜK! Sebep olanların yatacak yeri yok. Ben kendi hakkımı helal etmiyorum. Bu gidişte benim de başıma tanımadığım biri tarafından bir şey gelebilir. Buna sebep olanları inşallah mezar bile kabul etmez.

TÜM YORUMLARI OKU (26)