Muğla’da Kadına Şiddet Uygulayan Maganda İçin Kampanya Başlatıldı: #EnginCeylanTutuklansın

Muğla Marmaris’te adının Engin Ceylan olduğu belirtilen bir erkeğin, sevgilisi olduğu iddia edilen kadına uyguladığı şiddet güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada tepkiyle karşılandı, tutuklanması için kampanya başlatıldı.

Ne zaman çekildiği belirtilmeyen görüntülerde, yemek yedikleri sırada Engin Ceylan’ın kadının yüzüne çatal fırlattığı, ardından da yumrukladığı görülüyor.

Devamında ise Engin Ceylan’ın kadına bağırarak bir şeyler söylerken kadının kendisini korumaya çalıştığı da görüntülere yansıdı. 🎥

Görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından onlarca kez paylaşılırken Engin Ceylan’ın tutuklanması için #EnginCeylanTutuklansın etiketiyle kampanya başlatıldı. 👇

Çiftlik Bank Mağdurları 'Tosun'u Aratmadı: 'Dolandırıldım' Diyerek Yatırdıkları Paradan Fazlasını Aldılar
Gözler Yarınki Kabinede: 'Berat Albayrak Dönecek' İddiaları Güçleniyor

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
28.03.2021

Kadın şikayetçi olmuş mu ki, önce kadının şikayetçi olması gerekmez mi?

28.03.2021

Bu comarlar son dönem muglayi mesken tuttu.oradan buradan kalkıp gidiyorlar.biraz spor bol ilaç ile bı boka benzediklerini sanıp sözde sporcu oluyorlar.kanan kadınlar da bunların zaten havada olan gotunu pispisliyor.kac oldu bu Muğla'da bakın öldürülen dövülen kızların bı çoğu oraya öğrenci gidip,tatilde veya okul bitince de donmeyip şehirde huzurla yaşayabileceğini düşünenler.bunpardan her yerde yanibasimizda bile var o ayrı ama kaçıncı oldu bu mugla?

Pasif Kullanıcı
28.03.2021

Muğla'da daha ne hikayeler var bilsen.

28.03.2021

Simdi tipe meslege gore yanlis adam secmis diye kadin suclaniyor goruyorum. Deliligin baska boyutu olsa gerek. Cok yakin tanidgimiz bir aile babasi, baba ust duzey subay. Tip desen zaten pilot karizma var. Egitim desen ust duzey. Oturmasi kalkmasi bahsettiginiz her sey var adamda. Ama adam yillarca karisini cocuklarini dovmus. Eziyet etmis. Sonunda ayriliyorlar. İki cocuk psikiyatri hastanesinde tedavi gordu uzun sure. Hadi buna da desenize siz de gidip oyle adamlari secmeyin diye. Alninda yaziyor degil mi?

Pasif Kullanıcı
28.03.2021

Aslında yazıyor, buna kırmızı bayraklar diyoruz, er ya da geç gösterilir o kırmızı bayraklar ama biz doğrudan gördüğümüz şeye inanmak yerine üstünden uzaklara bakarız, uzaklarda bir gelecekte bizi çok seveceği için, öyle olmasını istediğimiz için düzelecektir o adam. Onu iyileştirecek olan ise bizim iyi niyetimiz ve sevgimizdir. Bilmeyenler için kırmızı bayrak en çok kayak merkezlerinde bulunur, başka renkte bayraklar da vardır. Kırmızı olanın anlamı; bu noktadan sonrası uçurum, kaymaya devam ederseniz hayati tehlike oluşturur'dur.

TÜM YORUMLARI OKU (14)