Muğla'da Kadın Cinayeti: Zeynep Şenpınar Erkek Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Son 4 ayda 98 kadının öldürüldüğü Türkiye'de bir kadın daha erkek terörünün kurbanı oldu. Zeynep Şenpınar, sabah saatlerinde Muğla'daki evinde tartıştığı erkek arkadaşı tarafından dövüldü, ardından bıçaklanarak öldürüldü.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre üniversite öğrencisi Zeynep Şenpınar ile erkek arkadaşı olduğu belirtilen Selim Ahmet K. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma çıktı.

Selim Ahmet K., kavga sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar'ı döverek göğsünden bıçakladı. Ardından da 112'yi arayarak ihbarda bulundu.

İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Şenpınar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Bıçakla kendisine de zarar veren ve polis gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Selim Ahmet K.'nın tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

DHA, 26 yaşındaki Selim Ahmet K.'nın milli boksör olduğu bilgisini aktardı.

Anadolu Ajansı, Zeynep Şenpınar'ın vücudunda kesikler ve boğazında morluklar olduğu bilgisini verdi.

Yapılan incelemenin ardından genç kadının cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun verilerine göre 2020 yılının ilk 4 ayında 98 kadın erkekler tarafından öldürüldü. 48 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

Popüler İçerikler

Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
YORUMLAR
24.05.2020

Boksörler ve futbolcular ekseriyetle cahil ve öküz oluyorlar. Kadın neye tav oldu bilemiyorum ama partner tercihini düzgün birinden yana kullansaydı şimdi hayattaydı :/ yazık

24.05.2020

önceden biri bunu dese kınardım muhtemelen ama artık ben de senin gibi düşünüyorum. Futbolcular ve boksörler konusunda haklısın. Özellikle de boksörlerin yemedikleri halt yok

24.05.2020

Yorumlarda magandaları öküzleri bulmayı nasıl beceriyorsunuz su testisi su yolunda kırılır gibi fikirler belirtilmiş. Yalnız eğitimi veya mesleki statüsü farklı insanlarında şiddet uygulayıp cinayet işlediği haberleri kaç kez okuduk. Kızcağız nereden bilsin bu ruh hastasının aciz bir psikopat çıkıp başına bela olacağını. Şiddet bizim genlerimize işlemiş, şiddetin ülke dinamiklerinden sosyal yaşam biçimlerinden bağımsız olmadığını topluma bakınca anlamalıyız. Cinayetlere karşı tepkimiz, kollektif bilincin ne ölçüde kırıldığı ile ilgili. Yani suç oranlarında ki artış yenilenmeye olan ihtiyacımızı birşeylerin artık değişmesi gerektiğine işaret ediyor. Eğitimli modern çağdaş görünümlü insancıllarımız bile feodal erklikten egemen doktrinden kendini soyutlayamamışken, toplumu değiştirmeden insanı insani değerleri koruyamayız. Yoksa daha çok bu haberlerle yüzleşeceğiz bu puştta sırasını saldı işte lanetliyoruz ama şiddet öfke erkeklik zehirlenmesini yüceltmek nereden başlıyor düşünmek gerek.

24.05.2020

Yorumun bu kadar yanlış yorumun içinde en doğrusu

24.05.2020

"Neden böyle tiplerle birliktesiniz" deniyor ya bazı insanlar gerçek yüzünü göstermiyor işte. Arkadaşımın sevgilisi başta o kibar muhteşem erkek rolünü oynadıktan sonra çirkinlesmeye başladı. Kız ayrılmak isteyince de "seni herkese rezil ederim. Ben erkeğim bana bir şey olmaz ama sana ne yaparlar" diyerek aylarca tehdit etti. Bütün şirket arkadaslarina, ailesine vs iğrenç mesajlar atmaya başladı. "Ayrılırsan intihar ederim ve senin para düşkünü olduğun için beni terkettiğini yazarım ölmeden önce. Herkes öyle bilir" demeye basladi. Kız bu yüzden panik atak hastasi oldu. Psikolojisi bozuldu. 2 yil çektikten sonra adam durdu ama bu arada kızın psikolojisi hâlâ bozuk. Polise gidemiyor çünkü biliyor bir şey yapmayıp salacaklar ve başına bela olacak diye...Çok ama çok üzüldüm bu haberi görünce. Ne diyeyim bilmiyorum.

24.05.2020

İnsanlar empati duyamazlar direk kadını suçlarlar zaten

TÜM YORUMLARI OKU (65)