Muğla’da Bir Deprem Daha Oldu: Datça’da 5.0 Büyüklüğünde Deprem

Gece saatlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez da Muğla’nın Datça ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla dün gece 5.8 büyüklüğünde depremle sarsılmıştı.

Gece 02.17’de Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 5,8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem birçok ilde hissedildi. Muğla Valisi Akbıyık, 69 kişinin depremden etkilendiğini, 14 yaşındaki bir çocuğun panikatak geçirerek hayatını kaybettiğini duyurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise Akdeniz’de meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar herhangi bir yıkımın tespit edilmediğini açıkladı.

Muğla'da öğle saatlerinde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Muğla'da saat 14.26'da 5.0 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Depremin merkezüssü Muğla (Datça) - Ege Denizi, Girit Adası olarak açıklandı.

Muğla’da 5.8 Büyüklüğünde Deprem: Birçok İlde Hissedildi; 1 Ölü 69 Yaralı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
YORUMLAR
03.06.2025

vay senin coğrafya gibi

03.06.2025

hemen çadırlara zam yapsın fırsatçı kansızlar !

Akdeniz beşik gibi sallanıyor, üst dairelerde oturanlar 4-5 i net hissediyor, ya alışacağız ya da alışacağız

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ