Muğla’da Belediye Başkanının Evine Molotoflu Saldırı: Mahalleliler Müdahale Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras’ın eşi, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras’a ait daire molotofkokteyli atıldı. Saldırı sırasında evde Aras’ın anneannesi ve dedesinin olduğu öğrenilirken, yangın mahallelerin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Muğla’da CHP’li belediye başkanlarına ait olan eve molotofkokteyli atıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, saldırıya uğrayan dairenin Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras’ın ailesine ait olduğu öğrenildi. Olay sırasında evde Köksal Aras’ın annesi ve dedesinin bulunduğu belirtildi.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras’ın eşi olan Köksal Aras’a ait olan evde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Saldırıda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, olay yerinde kolonya şişeleri bulundu. Polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Saldırıdan sonra olay yerinde yaşananlar

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Ünlü Oyuncu Liam Cunningham’dan İsrail’e Tepki: Fatima İsimli Çocuğun Videosunda Gözyaşlarını Tutamadı
Bir Kız Çocuğu Daha Hayattan Koparıldı: 16 Yaşındaki Hiranur Nilgün Hayatını Kaybetti
Türkiye’den 5 Firma Yer Aldı: Dünyanın En Büyük Savunma Sanayisi Şirketleri Belli Oldu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
YORUMLAR

Yeni Türkiye de yol var ama yolsuzluk daha fazla var. Akıllı telefon, araba var ama ölüm riski daha fazla var. Hastane randevu sistemi var ama doktor da doğal olarak da randevu alma ihtimali o kadar yok. Adalet sistemi var ama Anayasa'ya uymak yani hukuk dünya sıralamasında sonunculuğa doğru hızla gidiyor dibe az kaldı dayanalım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ