Muğla’da 6 Yaşındaki Öğrenciye Darp İddiası: Çocuğun Çizdiği Resim Ortaya Çıkardı

Muğla’da ilkokul öğrencisi 6 yaşındaki bir çocuğun öğretmeni tarafından darp edildiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Darp iddiası, çocuğun çizdiği resimle başka bir öğretmen tarafından ortaya çıkartıldı.

Muğla’nın Milas ilçesinde film gibi bir olay yaşandı. 6 yaşındaki ilkokul öğrencisinin çizdiği resim sonrasında, okulun müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı.

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre; Muğla'nın Milas ilçesinde oturan Seher Özçıtak Sütlaş, oğlunun öğrenim gördüğü Sakarya İlkokulu'nda 6 Ekim 2023 tarihinde şiddet olayı yaşandığını ileri sürdü. Okulun 1-C sınıfında öğrenim gören 6 yaşındaki oğlu E.S.'nin yaşadığı şiddet olayını derste çizdiği resimlere yansıtması üzerine, olayın öğretmeni tarafından ortaya çıkarıldığını belirtti.

Anne Sütlaş, change.org'de oğlunu 1,5 metre yükseğe kaldırarak yere attığı öne sürülen okul müdür yardımcısının görevden alınması için imza kampanyası başlattı, veliler de destek verdi.

Müdür yardımcısı, ilk önce açığa alındı ancak idari ceza verilerek görevine geri döndü. Darp iddiasıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Change.org’da açılan kampanya

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Beylikdüzü'nde Bir Lise Öğretmeni, Öğrencisini Sınıfın Ortasında Kitapla Darbetti
Kitapla Öğrencisini Darbeden Öğretmen, Hastanelik Oldu

Popüler İçerikler

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in 13 Yıllık Evliliğine Nazar Değdi: Boşanıyorlar mı?
Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
Meryem Uzerli Aşka Gelince Eli Ayağına Dolaşan Oğuzhan Uğur, Annesine Seslendi: "Gör Bunları Gör!"
YORUMLAR

Öğretmenin cahil, agresif olma lüksü yoktur. Gel gelelim bu ülkede bu ekonomik şartlarda, bu milli eğitim bakanlığı ile öğretmenlerimizin moralli, motive ve sakin kalması zor. Çocuğa şiddetin bahanesi olmaz ama bazen şiddet gösteren öğretmenede empati kurmayı denemeliyiz. Empati kurmak bize sorunu bulmayı, sorunu bulmakta çözümü üretmeyi sağlar. Çözüm üretirsek henüz haber almadığımız bir çok çocuk şiddetten korunur. Yani bağcıyı dövmek kolay zor olan üzüm yemek.

18.11.2023

Biz dayak yiyerek büyüyen ve büyütülen bir nesildik. Sülale öğretmen dolu, en başta annem rahmetli. Ama bize saygıyı, bilgiyi edinmeyi ve kullanmayı, bunları uygulamadığımız takdirde balıkıza gelecekleri öğretti öğretmenlerimiz amma dayağı hakettiğimizde amma sevgiye ihtiyacımız olduğunda. Şimdiki nesil ne zorluk gördü eğitimde de 6 yaşında çocuk sarp edilmişmiş, ben dayağı babamdan yediğimde 3 yaşımda idim. İyi ki de dövmüşler ve adam etmişler bizleri.. Eğitimcinin elinden herşeyi al eğitimi vermemesi için tüm sistemi dizayn et sonra adını şiddet koy. Yok öyle yağma ...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ