Muggle Paralarınız Hazır mı? Türkiye'de Harry Potter Mağazasının Açılmasına Gelen Birbirinden İlginç Yorumlar

Türk Harry Potter hayranlarının heyecanla beklediği o an işte geldi. Dünyanın en kült serilerinden biri haline gelen Harry Potter'ın dördüncü mağazası İstanbul'da açılacak. Gelin haberin ayrıntılarına ve sosyal medyadaki kullanıcıların yorumlarına hep birlikte bakalım.

Harry Potter serisi dünya çapında popülerlik kazanarak kült bir fenomen haline geldi. J.K. Rowling'in 1997 yılında Felsefe Taşı kitabını yayımlamasıyla ve 2001 yılında filmlerin çekilmesine başlanmasıyla bu furya hiç hız kesmeden devam ediyor.

Günümüzde serinin kitapları ve filmleri yediden yetmişe herkesi peşinden sürüklüyor. Hele serinin video oyunları, tiyatro eserleri, seriden uyarlama diziler, Harry Potter evrenine ait eşyalar derken hepimiz kendimizi ona kaptırıyoruz. Popüler kültür böyle bir şey işte!

Serinin hayranları yıllardır Harry Potter konseptli sosyal medya hesaplarından yurt dışındaki HP mağazalarının videolarını, fotoğraflarını izledi durdu. Kimileri öyle şanslı ki İngiltere'ye ve pek çok başka yerlere gidip bu mağazaları ziyaret ettiler.

Türk Harry Potter hayranları bu paylaşımların altına sürekli "Keşke Türkiye'de de olsa, istek değil ihtiyaç gibi yorumlar yaptılar. Ve sıkı durun Türk HP hayranları, işte o beklenen gün geldi!

İngiliz yazar J.K. Rowling’in Harry Potter serisinin dünya genelindeki dördüncü ‘Wizarding World’ mağazası, 16 Aralık’ta İstanbul’da açılıyor. Sihir Dükkanı tarafından Mall of İstanbul’da açılacak mağazada ‘Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı’ ve Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serilerine ait 1500 ürün yer alacak.

Mağazada Harry Potter hayranlarının bayılacağı etkinlikler de yapılacak. Bunlar Seçmen Şapka ile Hogwarts binasını bulma, Görünmezlik Pelerinini deneme ve o meşhur 9 ¾ peronunda fotoğraf çektirme gibi aktiviteler olacak.

Ne diyelim biz heyecanlandık doğrusu. Peki bu habere sosyal medya kullanıcılarından ne yorumlar geldi? Gelin hemen onlara bi' bakalım.

twitter.com

Bu espri yapılmazsa olmazdı.

twitter.com

Maaşın hepsini bırakmayın yeter, kaymak birasına da kalsın.

twitter.com

Market kombinlerinizi hazırlayın millet:

twitter.com

Herkesin düşkünlüğü kendine canısı...

twitter.com

Çocukluğu HP ile geçenler nasıl aşsın...

twitter.com

Bu yorum öyle içime kurt düşürdü ki...

twitter.com

Mevzu var:

twitter.com

Biraz da gerçekçi olalım:

twitter.com

Anlayamazsınız...

twitter.com

Yalan yok, hak verdim.

twitter.com

Hak vermelerim artıyor...

twitter.com

O potansiyel var evet:

twitter.com

Kazan kaynatmayı öğretiyorlarmış...

twitter.com

Yorumları okurken Hermione'nin bu hali gibi olduk valla. Siz Harry Potter mağazasının açılmasına ne diyorsunuz? Buyrun yorumlara!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Netflix Yapımı Bir Filmde Kartacalı General Hannibal Rolündeki Oyuncunun Ten Rengi Tartışmaya Neden Oldu
'Wonka' Filminin Başrolünde Oynayan Timothée Chalamet Türkiye'ye Bir Mesaj Yolladı!
Harry Potter'ın Türkiye Şubesi Olan Mösyo Taha'nın Askerlik Fotoğrafına Gelen Hogwarts Yorumu İnfilak Ettirdi

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
14.12.2023

harry potter serisine takınıtılı olanların zeka geriliği olduğunu düşünen bir abla var :D birde az altında harry potter'ın bir film olduğunu düşünen.. harry potter bir film değil kitap sonradan filmi yapıldı birde evet takıntılıyım sanane.. umarım görürsünüz ileri kafalılar sizi

14.12.2023

heyecanlandim suan

15.12.2023

Ankara’da yıllardır faaliyette olan Sihir Dükkanınında ben de yıllardır kazık yemekteyim. Gidin en azından kaymak birası için, ateş viskisi için iyi geliyor. Biraz da sizi görelim 😂😂

TÜM YORUMLARI OKU (4)