Müge Anlı Yeni Açtığı Instagram Hesabından Çocukluk Fotoğrafını Paylaşarak Rekor Kırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert bağımlıları koşun! Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Müge Anlı, yeni açtığı Instagram hesabından hayranlarının gözlerinden kalpler çıkartacak fotoğraflar paylaşıyor. Müge Anlı'nın en son paylaştığı çocukluk fotoğrafı binlerce beğeni aldı. Gelin bakalım minik Müge Anlı nasıl görünüyormuş?

Televizyon seyircisinde Müge Anlı bağımlılığı diye bir şey var ve haksız da değiller. Program tatile girdiğinde büyük bir boşluğa düşenler bunu çok daha iyi anlamıştır.

İşlediği her konuyla ağzımızı bir açık bırakan ve elinden hiçbir şey kurtulmayan Müge Anlı geçtiğimiz aylarda bir sürpriz yaparak Instagram hesabı açmıştı.

Ve hesabından "Bir günde kaç takipçim olacak?" diye bir paylaşım yaparak herkesi meraklara salmıştı.

Hesabını açtığı ilk 24 saat içerisinde rekor bir şekilde 600 bin takipçisi olan Anlı'nın şu an itibariyle 2,2 milyon takipçisi var. Rekor gibi bir şey!

Instagram hesabından genellikle programla ilgili kesitler paylaşan Anlı, dün sevenlerine bir sürpriz yaparak çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Müge Anlı'nın bu gönderisi kısa zamanda 520.506 kişi tarafından beğenildi. İnanılmaz!

Gördüğünüz gibi Müge Anlı eline attığı her işin hakkını veriyor. Şimdi Instagram düşünsün!

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
YORUMLAR
24.09.2021

Tanrım bu kadının duruşuna bayılıyorum.Sorguluyor, araştırıyor, kendini geliştiriyor, pes etmiyor ve çalışkan.Hayattan tek dileğim karşıma şöyle bir kadın çıkarsın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ