Müge Anlı'ya 'Öküz Gibisin' Demiş:Seda Sayan'ın Gelecek Nesillere Mutlaka Aktarılması Gereken En İkonik Anları

Sabahların sultanı, polemiklerin kraliçesi Seda Sayan'ın gelecek nesillere mutlaka aktarılması gereken en ikonik anlarını sizler için derledik!

Ödül alırken onu öpmeyen Müge Anlı'ya "Öküz gibisin!" demesi.

"Sperm bankasından çocuk yapacağınıza, ne inşaat işçileri var!" açıklaması yüzünden inşaat çalışanlarından "Biz damızlık koyun muyuz?" linci yemesi.

"Erkekçe" dergisinin 1983, Haziran sayısında "Hiçbir çıkar sevişmemde orgazm olmamış bir kadınım!" bilgisini vermesi.

Cansu Özzengin'le görüntülenince Seda Sayan'ın ev basıp "Mahsun için artık sen yoksun, sadece ben varım!" diyerek kadını dövmesi.

Mahsun Kırmızıgül'ün kendisini aldatmasından sonra Mahsun Kırmızıgül'ün Etiler'deki dairesine dalıp tüm kıyafetlerini, evin perdelerini ve koltuklarını makasla kesmesinin ardından hızını alamayıp evdeki televizyonu patlatması.

"Fenerbahçe şampiyon olacak, olmazsa saçımı kestiririm!" diyip, o sene Galatasaray şampiyon olunca saçlarını kestirmesi.

Trafikte kırmızı ışıkta beklerken arabanın camından "Seda hanım, sizin büyük bir hayranınızım!" diyen motorcu kuryeye (Soner Yapcacık) ilk gördüğü anda aşık olunca, "Sağa çek" diyip tanışmalarının 3. dakikasında kuryeye evlenme teklif etmesi ve adamla evlenmeleri.

Polemiklerinden sonra Erol Köse'yi gördüğü ilk yerde çantasıyla dövmesi.

Canlı yayında "Kadın sanatçılar teşhirci klipler çekmesin" diyen Niran Ünsal'a Senin de var açık kliplerin, 4 çocuktan sonra mı aklın başına geldi?" demesi.

Seda Sayan'ın eski erotik pozlarını yayınlayarak gündeme gelmeye çalışan Erol Köse'ye "Senin karının memeleri sen yanındayken ekrandan ağzımıza giriyordu?" demesi ve yıllar geçse de unutulmayacak bir konuşma yapması.

Twitter'dan hiç hoşlanmaması ama bir türlü de çıkamaması.

Ağustos ayında giydiği çoraptan dolayı hanımefendilerden "Helal olsun" alması.

Dünyanın en ikonik numara verme seansını gerçekleştirmesi.

Uyuyan adamdan nefret etmesi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

"Odaya Girdiğimde Lahmacun Yiyordu": İbrahim Tatlıses'in Ameliyatına Giren Doktordan Dikkat Çeken Açıklamalar!
Bu Sefer Dansa Sardı: Survivor'un Kaos Kraliçesi Aleyna Kalaycıoğlu'nun Son Paylaşımı Dillere Fena Düştü!
Kavga mı Ayrılık mı? Sinirlenince Yaptığını Söyleyen Eda Ece Yine Eşi Buğrahan Tuncer'i Takipten Çıktı!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
25.07.2024

😁 😁 Sedacığımın yerine ben utandım. Rezalete bak yaa. 😁 😁 😁

onedio böyle zıvana cahil ünlü bozunlarırını pel seviyor eeee onedioda haklı böylerrınden yayınlayacak ğı gereksiz içerik çıkıyor hiç onedioda bilim insanlarıyla bir şey de naşarışı olmuş kadınlarla ilgili bir içerik yayınlandığını gördünüz nerede ucuz, ağzı bozuk, cahil ünlü b varsayalım onların aşkları yada ayrılıkları yayınlanır şimdilik irem derici.ile ilgili biberleri rafa kaldırdım onedio vakti geldiğinde içerik bulamazsa onedio irem ablasınınyemi aşkıyla yayınlar zaten hadise ile ilgili içerik mutlaka yayınlanır o Allahını emri gibi arada bir seda sayan çıtır aşkarındqm bahseder ama Leonardo Di.caprionun çıtır aşkını eleştirir eeeee ınedio bu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ