Müge Anlı Tuvalette Fotoğraf Çekip Paylaşanlara Canlı Yayında İsyan Etti!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ünlü sunucu Müge Anlı, tuvalette ayna çekip sosyal medya hesaplarında paylaşanlara canlı yayında isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde Gurur Çelik, eşi Semra Çelik'in 4 çocuğunu bırakarak Volkan isimli adama kaçtığını iddia ederek Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı.

Daha sonra Semra Çelik, Gurur'un eve kadın getirdiğini söyleyerek 9 yıllık evliliklerinde hiç mutlu olmadığını anlatmıştı.

Birçok iddianın ortaya atıldığı bu olay ise bugün tatlıya bağlandı. Sema ve Gurur barıştıklarını ve yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

Bunun üzerine de Müge Anlı, genç çifte kulaklarına küpe yapmalık birçok nasihatte bulundu.

Nasihatların yanında Anlı, tuvalette aynadan çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında yayınlayanlara da isyan etti.

Anlı, "Instagram’dan milletin gördüklerine bakıp sanmayın ki herkes lokantada, herkes restoranda, herkesin üzerinde çok şık kıyafetler var..."

"Millet gidiyor, tuvaletlerde fotoğraf çekiyor. Tuvalet ya! Işık güzelmiş… Sanki Cindy Crawford onları yayınlayacak, ona mankenlik teklifi gelecek. Saçma sapan işler."

"Lütfen vazgeçin şu telefon, sosyal medya işlerinden. TikTok’tan, Instagram’dan…Ne kadar saçma sapan işler bunlar. Bir şey örersin, oraya koyarsın. Millet de satış yapar. Ne oluyor ki yani? Git orada oyna karı koca millet de seni izlesin."

"Bak ben dalga geçiyorum ya. Oraya insanlar fotoğraf koyuyorlar ya, ben dalga geçiyorum. 'Kadına bak tuvalete gitmiş, fotoğraf çektirmiş, gerizekalı' diyorum.” dedi.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? 

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Esra Erol Şaştı Kaldı: TikTok'ta Tanıştığı Adama Kaçarken 45 Kilo Et Götüren İlginç Kadın
Müge Anlı'nın Duygusal Anları: Canlı Yayında Yaptığı Konuşma Tüyleri Diken Diken Etti!

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.10.2022

Sana ne bacım? Kim nerde çeker çekmez. Sen hangi cüretle yapanlara gerizekalı diyorsun? Bu seni şimdi ileri zekalı mı yaptı?

Pasif Kullanıcı
18.10.2022

Üzerime niye alınayım süper zeka. Bunu mu çıkardın? Wc de foto çekme olayını hiç yapmadım ama yapana da karışmam

Korkunç bir kibir zehirlenmesi yaşıyor. Programına katılan insanların verileri üzerinden döndürüyor dünyayı. Dünyada her şey iyi ve kötü çok ve az zeki ve aptal olarak ikiye ayrılmaz sevgili müge anlı. Hayat sizin yüzüne gülmüş ve kader sizi sevmiş diye geri kalan herkes hakkında fikir beyan edebilecek bir kanaat önderliğine soyunmayın. İki gün önce programda çocuklarindan birinin istismar edilerek fuhuş çetesinin buzdolabinda ölmesine sebep olan gerizekali bir kıza 'sen de 23 yaşında çocuk sayilirsin daha kiyamiyorum' diyordunuz. Çocuklarini ve kendini fuhuş batakliğina atan,ölmelerine sebep olan birine kiyamiyorsunuz ama fotograf çekmek gerizekalilik.... Hmmm peki o zaman.

18.10.2022

İyi de sanane.

TÜM YORUMLARI OKU (21)