Müge Anlı'nın Tarzını İnceledik! Onun Gibi Tatlı Sert Görünmenizi Sağlayacak Kıyafet ve Makyaj Önerileri

Müge Anlı ismini bilmeyen yok denecek kadar azdır! Hafta içi her gün izleyicileri ekran başına kitleyen, gündüz kuşağının en başarılı programlarından birine sahip Müge Anlı'ya hayranlığımız yazmakla bitmez. Kıyafetinden tutun makyajına kadar şahane bir kadın olan Müge Anlı gibi gözükmenizi sağlayacak önerilerle geldik! Detaylar içerikte...

(Bu içerik 26.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.)  

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.' 

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

1. Müge Anlı'nın kıyafet tercihi

Öncelikle kıyafetleriyle başlayalım.. Müge Anlı genellikle elbise giymeyi tercih ediyor. Elbisede renk tercihi ise koyu renk ağırlıklı. Tarz olarak V yaka, boyunu da midi boydan yana kullanıyor.

2. Tatlı sert bakışlı gözler

Geçelim göz makyajına. Müge Anlı'nın makyajında en göze çarpan kısmı far seçimi. Tercih ettiği koyu renkli farlar Müge Anlı'ya çok yakışıyor doğrusu. Siz de bu renk gözlere sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Tatlı sert görüntüsünü bu buğulu göz makyajı veriyor olabilir mi, ne dersiniz?

3. Bazen gülen bazen kızan nude dudaklar

Far tercihini ne kadar koyu renklerden yana kullanıyor olsa da ruj seçimini de bir o kadar açık renkli rujlardan yapıyor. Sizce de sarı saçlarına nude tonlu rujlar çok uyumlu değil mi? Müge Anlı'nın sürdüğüne benzer ürünler için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Platin saç cesarettir!

Müge Anlı, yıllardır değişmeyen saç rengiyle birlikte hafızalarımıza kazınmış durumda. Siz de Müge Anlı gibi cesursanız buraya tıklayarak saçlarınızı boyayabilirsiniz!

5. Dolgun bukleler

Müge Anlı cesaretli bir seçim olan platin saç rengini genellikle maşa yaparak taçlandırıyor. Biz maşayı Müge'ye çok yakıştırıyoruz, ya siz?

6. İnce uzun topuklar

Müge Anlı şık kıyafetlerinin altına ince uzun topuklu ayakkabı seçimiyle görüntüsünü tamamlıyor. Mevsimine göre, bazen önü açık bazen kapalı giyiyor.

7. Minimal takılar

Son olarak, Müge Anlı'nın dış görünüşünde dikkatimizi çeken şey hemen hemen boynundan hiç çıkartmadığı ay yıldız kolyesi. Onun dışında minimal takılar kullanmayı tercih ediyor.

2023'ün En İyi Saç Düzleştirici Tavsiyeleri
Her Kış Mütemadiyen Giyeceğiniz Dolabınızın Zamansız Parçası Olacak Öneriler
Kış Aylarında Günlük Makyajında Kullanabileceğin En İyi Makyaj Malzemesi Önerileri

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!