Müge Anlı'nın Programında Çocuğunun Babası Olmadığını Öğrenen Adam Eski Eşine Saldırdı!

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olayda, stüdyo karıştı! Müge Anlı'nın programına katılan Birgül Memiş, evli olduğu sırada başka birisine aşık olmuş ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söylemişti. Hayat hikayesi ile Türkiye'yi ekranları başına kitleyen Birgül Memiş olayında dün DNA testi yapıldı. O teste göre 4 yaşındaki Görkem'in babası Faruk Aydın değil! Sonuç açıklanır açıklanmaz Faruk, stüdyoda Birgül'e saldırdı.

Faruk Aydın saldırı anından sonra yayına geri geldi. Aydın, "O an öfkeme hakim olamadım. Çocuğuma bakış açım değişmedi." dedi.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
06.12.2018

" Gerçekler ortaya çıksın yeaaa açıklayın müge hanım yeaa " diye yavşak yavşak yaptığı orospuluktan gurur duyan kadın DÖVÜLÜR .. Milyonlarca insanın izlediği programda bu rezilliği sanki bir buluş yapmış kafasıyla sunan müge anlı DÖVÜLÜR .. Adamın eski karısına saldırısını bir yandan dizlerini döverken diğer yandan da sırıta sırıta izleyen hanım abla DÖVÜLÜR .. ASLINDA BU PROGRAMA KATILAN HERKES DÖVÜLÜR ..

09.12.2018

Kimse dovulmez kardesim. Once onu anla sonra ahkam kesmeye calis. "Boyle yorum yazan adam dovulur." diyelim mi biz de? Azicik medeniyet, azicik iyi kalp.

Pasif Kullanıcı
09.12.2018

Ulan bu olayda bile kadını savunanlar var. Kadın hakları diye bokunu çıkarmayın.

Bu nasıl bir haber Onedio! Kadının neden 17 yaşında aile içi tecavüze uğradığını yazmıyorsun? Neden ailesinden kaçmak için evlendiğini yazmıyorsun? Neden sadece burasını yayınladın ha?

TÜM YORUMLARI OKU (95)